Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Stemmen van de nacht

Erin Hunter (auteur), Pauline Akkerhuis (traducteur)
Public cible:
9-11 ans et plus
Duifpoot, Gaaiveder en Leeuwenhart doen er alles aan om de grote strijd die de clans te wachten staat te voorkomen. Maar intussen lopen de spanningen tussen de vier clans op. Vanaf ca. 10 jaar.
Sujet
Katten
Titre
Stemmen van de nacht
Auteur
Erin Hunter
Traducteur
Pauline Akkerhuis
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Night whispers
Éditeur
Amsterdam: Fantoom, 2018
381 p.
ISBN
9789059245563 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 250 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Derde deel van de vierde serie 'Teken van de sterren'* uit de uitgebreide reeks 'Warrior Cats'. Nog steeds worden katten uit alle vier de clans getraind door krijgers van het Duistere Woud. Ze worden klaargestoomd om de krijgscode te schenden, tot aan de code van de medicijnkatten toe. Ondanks dat zij beloofd hebben om enkel te genezen en te beschermen. Lindepoot speelt een hoofdrol; al verandert haar rol als ze erachter komt wat de échte plannen van Tijgerster zijn. Duifpoot, Gaaiveder en Leeuwenhart (de Drie met onbekende profetie) doen hun best om achter alle geheimen te komen om de grote strijd die de clans te wachten staat, en waar maar één clan zal overleven, te kunnen voorkomen. Aan het eind van dit deel lijken loyaliteiten duidelijk en is het Duistere Woud klaar voor de strijd! Wederom een verhaal dat ondanks het bekende stramien leest als een trein. Levenswijsheden (voor dier én mens) en wisselende, vlot en goed beschreven gebeurtenissen vormen samen een meeslepend geheel. Kl…Lire la suite

À propos de Erin Hunter

Erin Hunter est le pseudonyme commun de trois romancières britanniques, Kate Cary, Cherith Baldry et Victoria Holmes, rejointes ensuite par l'Américaine Tui Sutherland, l'Israélienne Inbali Iserles et les Britanniques Gillian Philip et Rosie Best. Ces écrivaines se relaient pour écrire les livres des séries La Guerre des clans, La Quête des ours, Survivants, Bravelands, ainsi que Bamboo Kingdom. Elles ont inventé le nom Erin Hunter pour faciliter la recherche de leurs livres dans les librairies ou bibliothèques.

Œuvres

Univers La Guerre des clans

Cycle I : La Guerre des clans

  1. Retour à l'état sauvage, Pocket Jeunesse, 2005 ((en) En lire plus sur Wikipedia