Livre
Néerlandais
De steenrijke Hobart Penny, die samenleefde met een door hem grootgebrachte tijger, wordt dood aangetroffen met hoofdwond en kogelgat; rechercheur Peter Decker en zijn team staan voor een grote uitdaging.
Titre
Beestachtig
Auteur
Faye Kellerman
Traducteur
Irene Paridaans
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The beast
Éditeur
[Amsterdam]: HarperCollins, 2016
446 p.
ISBN
9789402717105 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een oude man die met een tijger in een appartement woont, wordt dood aangetroffen. Neergeslagen en neergeschoten. Inspecteur Peter Decker en zijn team proberen te achterhalen wie er verantwoordelijk voor is. De man blijkt zeer rijk, excentriek en ondanks zijn leeftijd seksueel zeer actief geweest te zijn. Tegelijkertijd heeft Deckers stiefzoon Gabe grote liefdesproblemen: de moeder van zijn vriendin die van Iraanse afkomst en Joods is, eist dat alle contact tussen hen wordt verbroken. De Amerikaanse bestsellerauteur (1952) heeft er ook in deze thriller met Peter Decker in de hoofdrol geen moeite mee bijna 450 pagina’s vol te schrijven, ondanks dat het gegeven daarvoor wat mager is. Ze beperkt zich niet tot de hoofdzaken, maar ook de huwelijksrelatie van Decker en zijn vrouw Rina en de huiselijke omstandigheden van zijn medewerkers komen ruim aan bod. De breed uitgesponnen liefdesperikelen tussen Gabe en Yasmina ontstijgen niet het niveau van een kasteelroman. Bepaald geen grootse thri…Lire la suite

À propos de Faye Kellerman

Faye Kellerman, née le 31 juillet 1952 à Saint-Louis dans le Missouri, est un écrivain américain de polars. Elle est la femme de l'écrivain Jonathan Kellerman et la mère de Jesse Kellerman.

Biographie

Œuvres

Série Peter Decker et Rina Lazarus

  1. (en) The Ritual Bath, 1986
  2. (en) Sacred and Profane, 1987
  3. (en) En lire plus sur Wikipedia

Suggestions