Livre
Néerlandais

De gehangene

Faye Kellerman (auteur), Jan Smit (traducteur)
Detective Peter Decker gaat met zijn team op zoek naar de moordenaar van een jonge verpleegkundige, terwijl hij persoonlijk betrokken raakt bij een andere zaak.
Titre
De gehangene
Auteur
Faye Kellerman
Traducteur
Jan Smit
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Hangman
Édition
1
Éditeur
Sans lieu de publication: Harpercollins, 2015
446 p.
ISBN
9789402704204 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Terry, arts op de spoedeisende hulp, is door haar man Chris, een gewetenloze huurmoordenaar en eigenaar van bordelen, in elkaar geslagen. Op haar verzoek woont de Amerikaanse inspecteur Peter Decker, een oude schoolvriend van haar, het gesprek bij dat zij daarover met Chris heeft. Dat gesprek leek positief te verlopen, maar later wordt Peter gebeld door Terry’s zoon Gabe (14), die vertelt dat zijn moeder wordt vermist. Peter gaat meteen op onderzoek uit. Hij en zijn vrouw Rina nemen Gabe in huis. Als het lichaam van een opgehangen vrouw wordt gevonden, is Peter bang dat het Terry is, maar dat is niet zo. Dan is de vraag of er een verband tussen de zaken is. Dit is de negentiende, goed vertaalde thriller over Decker en Rina van de Amerikaanse bestsellerauteur (1952) die ook zeven ‘losse’ thrillers schreef. Deze is heel spannend, met veel tempo door steeds nieuwe, verrassende ontwikkelingen en een goede beschrijving van de hoofdpersonen en hun relaties, vooral die tussen Peter, Rina en …Lire la suite

À propos de Faye Kellerman

Faye Kellerman, née le 31 juillet 1952 à Saint-Louis dans le Missouri, est un écrivain américain de polars. Elle est la femme de l'écrivain Jonathan Kellerman et la mère de Jesse Kellerman.

Biographie

Œuvres

Série Peter Decker et Rina Lazarus

  1. (en) The Ritual Bath, 1986
  2. (en) Sacred and Profane, 1987
  3. (en) En lire plus sur Wikipedia

Suggestions