Livre
Néerlandais

Grote knutselboek 2 : 365 dingen om te tekenen en te schilderen!

Fiona Watt (auteur), Erica Harrison (dessinateur)

Grote knutselboek 2 : 365 dingen om te tekenen en te schilderen!

Public cible:
9-11 ans et plus
Zin om te tekenen en te schilderen? Het hele jaar rond? Met het Grote Ketnet Knutselboek 2 zit je goed! Dit boek bevat 365 creatieve knutselideeën. En zelfs aan de schrikkeljaren werd gedacht met een extra activiteit. Veel plezier!
Sujet
Knutselen
Titre
Grote knutselboek 2 : 365 dingen om te tekenen en te schilderen!
Auteur
Fiona Watt
Dessinateur
Erica Harrison
Langue
Néerlandais
Éditeur
Antwerpen: Standaard, 2009
127 p. : ill.
ISBN
9789002234682 (hardback)
Placing suggestion
624.9 (SISO) Knutselen (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Uit de reeks 'Things to Make and Do' van de Engelse uitgeverij Usborne nam Standaard 365 Things to Draw and Paint over. Het is een knutselboek dat je voor elke dag van het jaar een tip over tekenen of schilderen belooft. Het aantal ? 365 ? klopt misschien niet helemaal, maar dat neemt niet weg dat het een prachtig boek is vol leuke ideeën en aanzetten om zelf aan de slag te gaan.

In sommige knutselboeken vind je aan het begin een lijst van materiaal, tips en opmerkingen die eerder voor begeleiders, ouders en leerkrachten geschreven werd dan voor kinderen. Bij dit boek krijg je als lezer vooral de indruk dat je nu al onmiddellijk aan de slag kan. Geen prenten over materiaal of lelijke afbeeldingen die als doel hebben te doen alsof het niet echt erg is als jouw resultaat niet perfect lijkt. Nee, hier vind je mooie tekeningen, leuke voorbeelden en genoeg technieken om een heel regenseizoen te vullen met leuke en interessante teken- en schilderactiviteiten. Soms wordt er ge…Lire la suite

Suggestions