Livre
Néerlandais

Het grote feeën knutselboek

Fiona Watt (auteur), Rebecca Gilpin (auteur), Leonie Pratt (auteur)
Public cible:
9-11 ans et plus
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een feee͏̈ntoverstafje, een sprookjesvlinder, een mini sprookjesslinger of een feee͏̈ntiara kunt maken. Met veel kleurrijke foto's en tekeningen. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.
Titre
Het grote feeën knutselboek / Fiona Watt, Rebecca Gilpin & Leonie Pratt ; ontwerp en ill. Katrina Fearn, Jan McCafferty, Antonia Miller ... [et al.]
Auteur
Fiona Watt Rebecca Gilpin Leonie Pratt
Dessinateur
Katrina Fearn Jan McCafferty Antonia Miller
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The Usborne big book of fairy things to make and do
Édition
1
Éditeur
Sans lieu de publication: Usborne, 2011
96 p. : ill.
ISBN
9781409539155 (paperback)
Placing suggestion
624.3 (SISO) Knutselen met papier (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In dit vrolijke, kleurige en vooral (knal)roze knutselboek staat de fee centraal. Elk knutselwerkje, van toverstaf tot kroontje, heeft ermee van doen. Meisjes die dol zijn op glitters, feeën en knutselen zullen zich er lange tijd mee vermaken. Elk werkstuk beslaat een dubbele pagina, voorzien van een eigen gekleurde achtergrond. De werkwijze wordt stap voor stap in grote letter beschreven, en elke stap is voorzien van een illustratie ter verduidelijking. Voorbeelden van het eindresultaat zijn gefotografeerd en opgenomen in de lay-out van de dubbele pagina. Knutselmateriaal is eenvoudig verkrijgbaar, de meeste dingen worden gemaakt van gekleurd papier. Jonge kinderen zullen hulp nodig hebben van een volwassene, vanaf ongeveer 10 jaar oud kunnen kinderen zelfstandiger aan de slag. Het boek bevat stickervellen om de creaties mee te versieren. Met een register achter in het boek. Vanaf ca. 6 t/m 12 jaar.

Suggestions