Livre
Néerlandais

Ketnet 365 x knutselen met papier en karton

Fiona Watt (auteur)

Ketnet 365 x knutselen met papier en karton

Public cible:
9-11 ans et plus
Knutselideeën met papier- en kartonsoorten die thuis voorhanden zijn: magazines, kranten, geschenkpapier, kartonnen dozen, etc. In allerlei thema’s, voor elke gelegenheid en stap voor stap uitgelegd aan de hand van kleurenfoto’s.
Titre
Ketnet 365 x knutselen met papier en karton
Auteur
Fiona Watt
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Édition
1
Éditeur
Antwerpen: Standaard, 2011
366 p. : ill.
ISBN
9789002244148 (hardback)
Placing suggestion
624.3 (SISO) Knutselen met papier (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dit nieuwe boek van Fiona Watt staat net zoals haar vorige vol originele ideeën om creatief aan de slag te gaan met dingen die je in elk huis kunt vinden: gekleurd papier, karton van verpakkingen, wc-rolletjes, oude kranten en tijdschriften, zilverpapier enz. Als je ook nog kleurpotloden, stiften, lijm, krijt en waterverf binnen handbereik hebt, tover je dat oude papier en karton in een wip om tot een knotsgekke zoo, een verzameling oldtimers, een boeket bloemen, bizarre monsters en tientallen andere fijne knutsels.
De onderwerpen zijn bijzonder gevarieerd. Sommige zijn eerder jongensachtig (straaljagers, zeilboten), andere zijn echt voor meisjes bedoeld (bloemen uit zijdepapier, Japanse geishapoppetjes), maar het merendeel zal alle kinderen aanspreken: dieren in allerlei vormen en maten, grappige mannetjes, huizen en kastelen… Ook de gebruikte technieken vertonen genoeg variatie: collage, kleuren, vouwen, schilderen — voor elk wat wils, en voor ieders capaciteiten.
Op elk…Lire la suite