Livre
Néerlandais

Het grote Zwinvoorleesboek

Frank Adam (auteur), Kolet Janssen (auteur), Linda Van Mieghem (auteur)
Gaga, de bergeend, en Timon, het konijntje, delen samen een hol in het natuurgebied het Zwin. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.
Titre
Het grote Zwinvoorleesboek / guitige dierenverhalen van Frank Adam, Kolet Janssen, Linda van Mieghem ... [et al.] ; met ill. van Anne Westerduin
Auteur
Frank Adam Kolet Janssen Linda Van Mieghem
Dessinateur
Anne Westerduin
Langue
Néerlandais
Éditeur
Leuven: Davidsfonds, 2004 | Autres éditions
235 p. : ill.
ISBN
9789059081130

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In deze voorleesbundel vertellen bekende Vlaamse auteurs het verhaal van Gaga, de bergeend, en haar konijnenvriendje Timon die samen een hol delen in het Vlaamse natuurreservaat Het Zwin (op de grens van Zeeuws-Vlaanderen). De bundel is ingedeeld in 4 + 1 delen, beginnend én eindigend bij de lente. We beleven gevaren én avonturen met de dieren. In het laatste deel, de nieuwe lente, vinden Gaga en Timon beide een mannetje/vrouwtje. Dat diverse auteurs één verhaal vertellen, valt op wanneer Gaga of Timon ineens iets wél of niet meer kan, en, is het Halloweenverhaal wel een dieren-item? Desondanks een aantrekkelijke bundel verhalen voor dierenliefhebbers om voor te lezen aan kinderen vanaf 5 jaar. Verzorgde gebonden uitgave met aardige illustraties in kleur.

Suggestions