Nadat twee alleenstaande ouders een vreselijke blind date met elkaar beleefd hebben, komen ze elkaar later bij toeval weer tegen in een vakantiepark in Afrika.
Titre
Blended
Directeur
Frank Coraci
Scénariste
Ivan Menchell Clare Sera
Compositeur
Rupert Gregson-Williams 1966-
Acteur
Adam Sandler Drew Barrymore
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2014
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2014
Durée
112 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Hindi
EAN
5051888169735

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse komedie uit 2014 van Frank Coraci met Drew Barrymore (Charlie’s Angels) en Adam Sandler (Grown Ups). Lauren (Barrymore) is gescheiden, Jim (Sandler) is weduwnaar. Hun eerste date loopt uit op een totale mislukking, waarna ze afspreken elkaar nooit meer te ontmoeten. Toevallig kruisen hun paden elkaar weer tijdens een vakantie naar Afrika, die ze met hun kinderen maken. Lauren en Jim moeten zelfs een kamer delen. Hoe meer ze echter met elkaar optrekken, hoe meer ze zich bezighouden met elkaars kinderen en daardoor ook oog voor elkaar krijgen. Laura Erkamp (Filmvandaag.nl 22-07-’14) geeft 3 van 5 sterren: ‘(…) Deze film kan als een typische Adam Sandler-film worden beschouwd. Hij speelt vrijwel altijd hetzelfde herkenbare typetje: onuitstaanbaar, maar toch gewild. (…). Als je van de humor van Adam Sandler houdt is deze film sterk aan te raden. Voor de kijkers die wat minder gecharmeerd zijn van zijn voorkomen is het wellicht eventjes doorbijten, maar zal de film evengoed als…Lire la suite

À propos de Frank Coraci

Frank Coraci est un réalisateur, acteur et scénariste américain né le 3 février 1966 à New York (États-Unis).

Biographie

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1995 : Coupable innocence (Murdered Innocence)
  • 1998 : Wedding Singer (The Wedding Singer)
  • 1998 : Waterboy (The Waterboy)
  • 2004 : Le Tour du monde en 80 jours (Around the World in 80 Days)
  • 2006 : Click : Télécommandez votre vie
  • 2010 : Zookeeper (The Zookeeper)
  • 2012 : Prof poids lourd (Here Comes the Boom)
  • 2014 : Famille recomposée (Blended)
  • En lire plus sur Wikipedia

Suggestions