Als de advocaat van een louche vastgoedhandelaar plotseling spoorloos verdwijnt, blijkt hij ontvoerd te zijn, maar door wie blijft lang een raadsel.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Bridge, 2013
3 dvd-video's
Durée
ca. 500 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels
EAN
8717344753333

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 48 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Tweede seizoen (2013) van de psychologische thrillerserie van de VARA. In de hoofdrollen Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr. Terwijl Willem en Iris een nieuw leven proberen op te bouwen, worden ze achtervolgd door hun verleden. Elsie, Willems ex, zit in de gevangenis wegens poging tot doodslag op Iris. Iris en haar ex Pepijn, officier van justitie, die het niet kan verkroppen dat Iris een ander heeft, vechten over de omgangsregeling voor hun zoontje Menno. Willem, advocaat, wordt onder druk gezet om niet te getuigen in een vastgoedfraudezaak tegen de louche handelaar Couwenberg, zijn voormalige baas en ex-schoonvader. Als Willem plotseling spoorloos verdwijnt, weet Iris zeker dat hij ontvoerd is want het klopt allemaal niet volgens haar. Mark Roos (Algemeen Dagblad 26-10-'13) noemt het 'een schoolvoorbeeld van de toegenomen kwaliteit van het Nederlandse tv-drama' en 'een bloedstollend kijkavontuur over criminaliteit, verraad, familiebanden, moord, …Lire la suite

À propos de Frank Ketelaar

Frank Ketelaar, né le 15 mars 1960 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur, acteur, scénariste et écrivain néerlandais.

Filmographie

  • 1989 : Alaska de Mike van Diem

Réalisateur

  • 1999 : De Trein van zes uur tien
  • 2006 : Escort
  • 2011-2015 : Overspel

Producteur et scénariste

  • 2004 : Stille Nacht de Ineke Houtman
  • 2004 : In Orange de Joram Lürsen
  • 2005 : Gilles de Jan Verheyen
  • 2006 : L'élu de Theu Boermans
  • 2009 : Coach de Joram Lürsen
  • 2010 : The Magicians de Joram Lürsen
  • 2014 : Bloedlink…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions