Na de moord op een politieke balling uit Kitangi begint hoofdinspecteur Paul Gerardi een onderzoek. Hij ontdekt een samenzwering van leden van de ontbonden organisatie 'Salamander'.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Eén, © 2018
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 470 min.
Note
Taalkeuze: Nederlands, audiodescriptie in het Nederlands Ondertiteling: Nederlands
EAN
5413952193440

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Seizoen 2 van een Vlaamse thrillerserie, opnieuw geregisseerd door Frank Van Mechelen (Aspe; W. : Witse de film) en Filip Peeters in de hoofdrol. In de Brusselse Matangewijk waar veel mensen van Afrikaanse afkomst wonen wordt een politieke balling uit het ministaatje Kitangi – ooit een Belgische kolonie – vermoord. Hoofdinspecteur Paul Gerardi, een gedreven en eigengereide man, ontdekt een verband met het bezit van diamantmijnen in het staatje. Hij vermoedt dat leden van ‘Salamander’, een ontbonden geheime organisatie van zeer machtige personen in België, hierbij betrokken zijn. Wanneer Gerardi dieper in de zaak duikt, lopen zijn eigen leven en ook dat van zijn dochter Sofie (Violet Braeckman) gevaar. Tien afleveringen.

À propos de Frank Van Mechelen

Frank Van Mechelen est un réalisateur belge.

Biographie

Frank Van Mechelen commence sa carrière en tant que réalisateur de séries télévisées, comme Wittekerke (nl), Ons Geluk (nl), Heterdaad (nl), De Mol, Engeltjes, Stille Waters (nl), Familie Backeljau (nl) et quelques épisodes de la série Aspe (nl).

Au début 2013, il réalise la série Albert II, sur la maison royale belge. Il produit la série télévisée S…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions