DVD
Suédois
Na de dood van een vriend uit haar kindertijd keert advocate Rebecka Martinsson voor zijn begrafenis terug naar haar ouderlijk huis in het Noord-Zweedse Kiruna. Ze raakt betrokken bij de jacht op een moordenaar.
Contenu
Disc 1 Midzomernacht ; Het zwarte pad
Disc 2 Tot de woede is geluwd ; De tweede zonde
Titre
Rebecka Martinsson
Directeur
Fredrik Edfeldt
Antécédent bibliographique
Asa Larsson
Acteur
Ida Engvoll
Langue
Suédois
Éditeur
Lumière, © 2017
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2017
Durée
4 x 90 min.
Note
Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5407003480924

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Vierdelige Zweedse misdaadserie naar de boeken van Åsa Larsson. Rebecka Martinsson (Ida Engvoll) is advocate in Stockholm. Na de dood van een vriend uit haar kindertijd keert ze voor de begrafenis met tegenzin terug naar haar ouderlijk huis net buiten Kiruna, een stad in Lapland. De dood van de vriend blijkt geen ongeluk, maar moord en zo raakt Rebecka betrokken bij de jacht op een moordenaar en wordt ook geconfronteerd met haar traumatische verleden.

À propos de Fredrik Edfeldt

Fredrik Edfeldt, est un réalisateur suédois, né le 24 février 1972 à Vallentuna.

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 1999 : Hembesök (court-métrage)
  • 2001 : Barnsäng (court-métrage)
  • 2004 : Innesluten (court-métrage)
  • 2005 : Lite som du (série télé)
  • 2006 : Vanya vet (court-métrage)
  • 2009 : Un été suédois (Flickan)

Récompenses

  • Festival international du film d'Arras 2009
    • Un été suédois (Flickan) - Prix du jury et Prix du Syndicat français de la critique de cinéma
  • Berlinale 2009