Als de niet zo populaire 13-jarige Jenna droomt mooi en succesvol en 30 jaar te zijn, blijkt ook deze leeftijd niet zonder zorgen
Titre
13 going on 30 / dir. by Gary Winick ; written by Josh Goldsmith ... [e.a.]
Directeur
Gary Winick
Acteur
Jennifer Garner Mark Ruffalo
Scénariste
Josh Goldsmith
Langue
Anglais
Éditeur
Hilversum: Columbia Tristar Home Entertainment, 2004
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2004
Durée
93 min.
Note
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Turks, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Kroatisch, Servisch, Bulgaars, Sloveens, Roemeens, IJslands, Arabisch, Hindoestaans Taalkeuze: Engels, Tsjechisch, Hongaars
EAN
8712609962482

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse romantische tienerkomedie uit 2004 van Gary Winick met Jennifer Garner. Als de 13-jarige Jenna haar verjaardagsfeestje viert met een stel kattige meiden van haar klas, eindigt dat in een nachtmerrie. Ze wenst dat ze mooi, succesvol en dertig is. De waarheid van het leven van een populaire dertiger valt echter niet mee. Nev Pierce (BBC Films,i) : 'A funny and charming romantic comedy.' Jann Ruyters (Trouw 12-8-'04): 'Meer voor kinderlijke dertigers dan voor pubers.'

À propos de Gary Winick

CC BY 2.5 - Image by Meutia Chaerani / Indradi Soemardjan http://www.indrani.net

Gary Winick est un producteur et réalisateur américain né le 31 mars 1961 et mort le 27 février 2011

Filmographie

Réalisateur

  • 1989 : Heure Limite (Curfew)
  • 1991 : Out of the rain
  • 1995 : Sweet nothing
  • 1998 : The Tic Code
  • 2000 : Sam the man
  • 2002 : Séduction en mode mineur (Tadpole)
  • 2004 : 30 ans sinon rien (13 Going on 30)
  • 2007 : Le Petit Monde de Charlotte (Charlotte's Web)
  • 2009 : Meilleures Ennemies (Bride Wars)
  • 2010 : Lettres à Juliette (Letters to Juliet)

En lire plus sur Wikipedia