Livre
Néerlandais

Stéphane Beel, architect

Geert Bekaert (auteur), Mil De Kooning (auteur), Bart Verschaffel (auteur)
Tweede deel in de reeks architectuurmonografieën o.l.v. Geert Bekaert waarin o.m. Mil de Kooning en Bart Verschaffel Beels ontwerpen en realisaties situeren in het internationale architectuurlandschap.
Titre
Stéphane Beel, architect / met bijdragen van Geert Bekaert, Mil de Kooning, Bart Verschaffel, Kristiaan Borret
Auteur
Geert Bekaert Mil De Kooning Bart Verschaffel Kristiaan Borret
Langue
Néerlandais
Éditeur
Gent: Ludion, 1999
187 p. : ill.
Note
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling te Antwerpen (deSingel Internationaal Kunstcentrum) van 7 oktober tot 1 december 1999
ISBN
90-5544-242-9 (hardback)
Placing suggestion
716.8 (SISO) Architecten ; Architecten (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 19 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De foto's in dit boekje zijn onweerstaanbaar. Maar verlies nooit de keerzijde van deze medaille uit het oog, want hoe geraffineerder en smakelijker de foto's, hoe meer kans dat het echte resultaat een tegenvaller wordt. Er zijn trouwens wel meer negatieve kanten aan deze uitgave. Ze beroept zich op de magische woorden veelzijdig -- internationaal -- snel en makkelijk klaar te maken. Wat bijna een contradictio in terminis is, want door de hele wereldkeuken in dertig recepten te presenteren, wordt verwacht dat je wel erg veel en sterk onderscheiden ingrediënten in huis hebt om snel even iets klaar te maken. Het kookproces van de beschreven gerechten is wel vaak heel eenvoudig en bovendien bondig en helder uitgelegd.

"Alles uit de wok" bevat -- uiteraard -- uitsluitend oosterse gerechten, wat betekent dat veel ingrediënten regelmatig terugkeren, waardoor het inzicht in een manier van koken groter wordt en de creativiteit gestimuleerd.

De meeste gerechten zijn origineel en …Lire la suite

Suggestions