DVD
Multilingue
Frank zag als kind hoe zijn ouders om het leven kwamen door een autobom. Nu is hij advocaat en vastbesloten wraak te nemen op de verantwoordelijken.
Sujet
Advocaten
Titre
The lawyer. [Seizoen 1]
Directeur
Geir Henning Hopland David Berron
Scénariste
Hjorth Rosenfeldt Jens Lapidus
Acteur
Alexander Karim Malin Buska Thomas Bo Larsen
Titre uniforme
Advokaten [Seizoen 1]
Langue
Multilingue, Suédois, Danois
Éditeur
Lumière, © 2018
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
10 x 45 min.
Note
Afwisselend Zweeds en Deens geproken Ondertiteling: Nederlands Naar een idee van Jens Lapidus, Hans Rosenfeldt en Michael Hjorth
EAN
5407003481327

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Zweeds-Deense thrillerserie naar een idee van onder meer schrijver Jens Lapidus (De Stockholm trilogie) en filmmaker Hans Rosenfeldt (The bridge). Het verhaal speelt zich af in Malmö en Kopenhagen. Frank Nordling (Alexander Karim) en zijn zus Sarah (Malin Buska) zagen als kinderen hoe hun ouders om het leven kwamen door een autobom. Frank is nu een veelbelovende advocaat, zijn zus werkt bij de politie, en beide zijn geobsedeerd door de zoektocht naar de moordenaars van hun ouders. Sarah vindt een spoor dat leidt naar Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen), een belangrijke figuur in de onderwereld van Kopenhagen, en toevallig een klant van Frank. Frank besluit te infiltreren in de bende van Thomas, wat veel risico’s meebrengt voor zichzelf en zijn naasten. Volgens de makers een ‘snelle, scherpe en intelligente thriller’. Tien afleveringen.

Suggestions