Een filmproducent met een hoge schuld bij een maffiabaas bedenkt een plan om de verzekering op te lichten: hij wil een hoofdrolspeler laten verongelukken met de bedoeling zo het verzekeringsgeld op te strijken.
Titre
The comeback trail / directed by George Gallo ; written by George Gallo [e.a.]
Directeur
George Gallo
Acteur
Tommy Lee Jones Robert De Niro 1943- Morgan Freeman
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, © 2021
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
99 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8719372013878

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse misdaadfilm (2020) van George Gallo met o.a. Robert De Niro (The Irishman, Cape Fear, Taxi driver), Tommy Lee Jones (No country for old men, Men in black), Morgan Freeman (Invictus, The Shawshank redemption, Driving Miss Daisy) en Emile Hirsch (Into the wild, The darkest hour, Milk). Een filmproducent heeft een hoge schuld bij een maffiabaas. Hij bedenkt een plan om de verzekering op te lichten. Hij kiest een suïcidale hoofdrolspeler voor zijn volgende film, met de bedoeling hem te laten verongelukken en zo het verzekeringsgeld op te strijken. Beoordeling IMDb: 5.6. Bor Beekman (Volkskrant 2-12-’20): ‘Het onnozele The Comeback Trail wil maar niet grappig worden (…) Ondanks de superieure hoofdrolspelers’ (2 sterren). Sabeth Snijders (NRC 1-12-’20): ‘De komedie bevat zelfs drie Hollywoodsterren, allemaal boven de zeventig (...) Ze zorgen dat deze flinterdunne slapstick zonder echt goede grappen redelijk vermakelijk blijft (…) Grappen (...) liggen er dik bovenop en gaan gereg…Lire la suite

À propos de George Gallo

George Gallo né en 1956 à Port Chester (New York), est un scénariste et réalisateur américain.

Biographie

Filmographie

Comme scénariste

  • 1986 : Mafia salad (Wise Guys) de Brian De Palma
  • 1988 : Midnight Run de Martin Brest
  • 1991 : 29th Street
  • 1994 : Midnight Run for Your Life (TV) de Daniel Sackheim
  • 1994 : Midnight Runaround (TV) de Frank De Palma
  • 1994 : Another Midnight Run (TV)
  • 1994 : Vermin & Pestilence (TV)
  • 1994 : Descente à paradise (Trapped in Paradise)
  • 1995 : Bad Boys de Michael Bay
  • 2001 : Un gentleman en cavale (Double Take)
  • 2001 : Bad Boys 2 de Michael Bay
  • 2001 : Mon ami Spot (See Spot Run…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions