Happy feet 2

George Miller (directeur), John Powell (compositeur)
De kleine keizerspingui͏̈n Eric kan niet zingen en niet dansen en gaat op zoek naar zijn talent. Ondertussen wordt de pingui͏̈nkolonie ingesloten door een grote ijsberg.
Sujet
Pinguïns
Titre
Happy feet 2
Directeur
George Miller
Compositeur
John Powell 1963-
Titre uniforme
Happy feet two
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2011
Durée
ca. 95 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor gehoorgestoorden
EAN
5051888091111

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Na de succesvolle, met een Oscar bekroonde animatiefilm 'Happy feet'* is er nu het vervolg, eveneens onder regie van George Miller. De keizerspinguïn Mumble, die niet kan zingen maar wel kan dansen, heeft een zoon Eric. Eric kan echter niet dansen en niet zingen. Hij ontmoet een pinguïn die kan vliegen en dat wil hij ook. Ondertussen raakt de pinguïnkolonie door het smelten van de ijskappen ingesloten door een grote ijsberg en moeten alle dieren goed samenwerken om hier levend uit te komen. Annet de Jong (Telegraaf 24-11-'11): '(...) het geanimeerde landschap van Antarctica in 3D is absoluut adembenemend, zowel boven als onder water. Minder geslaagd zijn de dialogen (...). Happy Feet 2 is geen Oscarmateriaal, maar wel prima gezinsvermaak voor de kerstvakantie.' Sven Gerrets (Cinema.nl): 'Dat mondt uit in een ouderwetse feelgood-film voor het hele gezin.' Deze dvd in 2D bevat zowel de Nederlands gesproken als ondertitelde versie en verschillende extra's. Vanaf ca. 8 jaar.

À propos de George Miller

George Miller est le nom de :

  • George Abram Miller (en) (1863-1951), mathématicien américain
  • George Miller (1867-1935), un joueur de polo britannique,
  • George Armitage Miller (1920-2012), un psychologue cognitif
  • George Miller (né George Miliotis, 1945-), un réalisateur australien (Mad Max, Happy Feet et Les Sorcières d'Eastwick)
  • George Miller (né George Trumbull Miller, 1943-), un réalisateur britannique d'origine australienne (L'Histoire sans fin 2)
  • George Miller (en) (1945-), un homme politique américain, élu démocrate depuis 1975 à la Chambre des Représentants (7e district de Californie)
  • G. William Miller (1925-2006), homme politique américain
  • George…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions