Livre
Néerlandais

De garde van Gert : Gert Verhulst en gasten

Gert Verhulst (auteur)

De garde van Gert : Gert Verhulst en gasten

In het gelijknamige NJAM!-programma De Garde van Gert kookt foodie en televisiegezicht Gert Verhulst smakelijke, snelle gerechten. Hij krijgt daarbij de hulp van bekende NJAM!-chefs die hun sterren al lang verdiend hebben: keukengrootheden zoals Johan Segers, Peppe Giacomazza, Roger van Damme, Jan Buytaert, Dominique Persoone, Dagny Ros Asmundsdottir, Bart Desmidt, Jan Tournier, Michaël Vrijmoed e
Titre
De garde van Gert : Gert Verhulst en gasten
Auteur
Gert Verhulst
Langue
Néerlandais
Édition
Eerste druk
Éditeur
[Schelle]: njam!, 2016
106 p. : ill.
ISBN
9789462772007 (hardback)
Placing suggestion
629.2 (SISO) Beroemde koks ; Beroemde koks (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dit kookboek is genoemd naar het gelijknamige tv-programma van foodie en televisiegezicht Gert Verhulst, uitgezonden op Vlaamse kookkanaal njam! Tien chef-koks die op verschillende plaatsen in Europa werken en die zo nu en dan aan het tv-programma meewerken, hebben in dit boek een viertal van hun favoriete recepten beschreven. Van elke chef-kok is een paginagrote foto aanwezig en een korte beschrijving. Ook van de gerechten zijn paginagrote kleurenfoto's aanwezig zodat het beoogde resultaat duidelijk is. De recepten zijn origineel, eenvoudig beschreven en in principe simpel van samenstelling; het bereiden vereist wel enige kookervaring. Voor de ingrediënten zal af en toe de speciaalzaak bezocht moeten worden. Het is vooral het samen gebruik van de (perfecte) ingrediënten dat een zeer verfijnde smaaksensatie oplevert. Het boek is uitermate geschikt voor de amateurkok die zich op het fijnproevers-niveau wil gaan begeven en de recepten uit het tv-programma alle aandacht wil geven.

À propos de Gert Verhulst

CC BY 3.0 - Image by Mitch S.

Gert Verhulst est un réalisateur, acteur, scénariste, producteur, chanteur et auteur-compositeur-interprète belge flamand, né le 24 janvier 1968 à Berchem. Il est principalement connu pour jouer le rôle de Gert dans la série télévisée destinée aux enfants Samson en Gert.

Vie privée

Filmographie sélective

Comme acteur

  • 1989 - 2005 : Samson en Gert : Gert

Notes et références

Liens externes