DVD
Néerlandais

Samson & Gert kerstshow : 2018-2019

Gert Verhulst (acteur), Dirk Bosschaert (acteur), Walter De Donder (acteur)
Public cible:
3-5 ans et plus, 6-8 ans et plus
Genre:
Samson en zijn baasje Gert beginnen met veel enthousiasme aan hun jaarlijkse kerstshow, maar er ligt nog heel veel rommel. Van Leemhuyzen en Alberto vinden bij het opruimen een schatkaart, maar kunnen ze de schat van kapitein Lena Lang vinden? Vanaf ca. 5 jaar.
Montrer plus
Titre
Samson & Gert kerstshow : 2018-2019
Autre titre
Samson en Gert kerstshow : 2018-2019
Acteur
Gert Verhulst Dirk Bosschaert Walter De Donder Walter Baele Koen Crucke Stefan Staes Ruth Beeckmans
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, © 2019
1 dvd-video
Durée
ca. 80 min.
Note
Registratie van de voorstelling op 30 december 2018 in Plopsaland De Panne Nederlands gesproken
EAN
5051083151337
CDR
LAD0347

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De harige, sprekende hond Samson en zijn baasje Gert (Gert Verhulst) beginnen met veel enthousiasme aan hun jaarlijkse kerstshow, maar de Burgemeester (Walter De Donder), Van Leemhuyzen en Alberto hebben hun rommel nog niet opgeruimd. Angelle (Ruth Beeckmans), het nichtje van Alberto, weet hen gelukkig tot actie te brengen. Intussen ontdekt de Burgemeester dat het dorp mee mag doen aan de grote hondenwedstrijd. Samson en Gert hopen nu eindelijk de rijke snob Jean-Louis Michel en zijn hondje Fifi te slim af te zijn. Van Leemhuyzen en Alberto vinden bij het opruimen een schatkaart, maar kunnen ze de schat van kapitein Lena Lang vinden? De kerstshow van Samson & Gert loopt vanaf 1991 en is geheel in kerstsfeer met een indrukwekkend showballet, een kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Iedereen kan meezingen en -dansen met Samson & Gert-hits en kerstnummers. Vanaf ca. 5 jaar.

À propos de Gert Verhulst

CC BY 3.0 - Image by Mitch S.

Gert Verhulst est un réalisateur, acteur, scénariste, producteur, chanteur et auteur-compositeur-interprète belge flamand, né le 24 janvier 1968 à Berchem. Il est principalement connu pour jouer le rôle de Gert dans la série télévisée destinée aux enfants Samson en Gert.

Vie privée

Filmographie sélective

Comme acteur

  • 1989 - 2005 : Samson en Gert : Gert

Notes et références

Liens externes

Suggestions