DVD
Néerlandais

Zomerpret ; Winterpret

Gert Verhulst (acteur), Koen Crucke (acteur), Walter De Donder (acteur)
Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus, 6-8 ans et plus
Samson en Gert beleven avonturen tijdens de feestdagen in een huisje in de Ardennen, op de camping en in Hollywood. Vanaf ca. 5 jaar.
Contenu
Disc 1 Zomerpret (2017)
Disc 2 Winterpret (2015)
Disc 3 Kerstshow
Titre
Zomerpret ; Winterpret
Acteur
Gert Verhulst Koen Crucke Walter De Donder
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, © 2017
3 dvd-video's
Durée
ca. 464 min.
Note
Bonus: Samson & Gert kerstshow Nederlands gesproken
EAN
5051083122481

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 1 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Verzamelbox met drie eerder uitgebrachte dvd's van de televisieserie van Studio 100 over Gert (Verhulst) en zijn harige, sprekende hond Samson. 'Winterpret'* speelt zich niet af in het vertrouwde huis nummer 101 in de Dorpsstraat, maar in de Ardennen, waar Gert voor de feestdagen een paar chalets heeft gehuurd. Samen met hun vrienden Van Leemhuyzen, Alberto en de Burgemeester beleven Samson en Gert doldwaze avonturen in de sneeuw. hierbij is als bonus-dvd de Samson & Gert Kerstshow 2014**. Deze show met spektakel, ballet, liedjes, kostuums en een prachtig decor wordt begeleid door het Samsonorkest en het Samsonballet. In 'Zomerpret'*** gaat het duo naar camping Zomerparadijs voor een welverdiende vakantie. Ook hun vrienden Alberto, de Burgemeester en Van Leemhuyzen gaan mee. Ze worden enthousiast welkom geheten door Jaap Mengelmoes (Marc-Marie Huijbregts), de eigenaar van de camping, maar de rust wordt al snel verstoord door een reeks misverstanden. Gelukkig houden Samson en Gert het …Lire la suite

À propos de Gert Verhulst

CC BY 3.0 - Image by Mitch S.

Gert Verhulst est un réalisateur, acteur, scénariste, producteur, chanteur et auteur-compositeur-interprète belge flamand, né le 24 janvier 1968 à Berchem. Il est principalement connu pour jouer le rôle de Gert dans la série télévisée destinée aux enfants Samson en Gert.

Vie privée

Filmographie sélective

Comme acteur

  • 1989 - 2005 : Samson en Gert : Gert

Notes et références

Liens externes

Suggestions