Om carrière te kunnen maken bij een reclamebureau doet de ambitieuze Kate alsof ze verloofd is
Titre
Picture perfect
Directeur
Glenn Gordon Caron
Scénariste
Arleen Sorkin
Acteur
Jennifer Aniston Kevin Bacon
Langue
Anglais
Éditeur
Sans lieu de publication: Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2002
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1997
Durée
ca. 98 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626010982

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 5 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een romantische komedie met in de hoofdrol Jennifer Aniston uit de populaire televisieserie Friends. Kate (Aniston) is een ambitieuze jonge vrouw die werkt bij een reclamebureau. Haar baas wil haar echter alleen promotie geven als ze gesettled is: een man, een huis, een dure auto. Daarom vertelt Kate dat ze verloofd is met Nick (Kevin Bacon). De Filmkrant (juni 1998) schrijft: '(...). Vanaf hier ziet u de complicaties in deze oergezellige romantische komedie vermoedelijk reeds hangen. (...)'

À propos de Glenn Gordon Caron

Glenn Gordon Caron est un scénariste, producteur, et réalisateur américain né en 1954. Il est principalement connu pour être le créateur des séries Clair de Lune (1985-1989), et Médium (2005-2011).

Biographie

Filmographie

comme scénariste

  • 1978 : Taxi (série télévisée)
  • 1984 : Concrete Beat (TV)
  • 1985 : Clair de lune (Moonlighting) (TV)
  • 1986 : Long Time Gone (TV)
  • 2001 : Fling (série télévisée)
  • 1997 : Trait pour trait (film) (Picture Perfect)
  • 2006 : Médium (saison 2 - série télévisée)

comme producteur