DVD
Anglais

The Addams family ; The Addams family op avontuur

Greg Tiernan (directeur), Conrad Vernon (directeur)

The Addams family ; The Addams family op avontuur

Public cible:
6-8 ans et plus
Avonturen van het griezelige gezin Addams. Vanaf ca. 7 jaar.
Contenu
The Addams family (2019 ; 83 min.)
The Addams family op avontuur = The Addams family 2 (2021 ; 89 min.)
Titre
The Addams family ; The Addams family op avontuur
Directeur
Greg Tiernan Conrad Vernon
Langue
Anglais
Éditeur
Universal Studios, © 2022
2 dvd-video's
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Nederlands, Vlaams Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden, Frans Gebaseerd op personages gecreëerd door Charles Addams
EAN
5053083243524

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Twee Amerikaanse animatiefilms* van Conrad Vernon en Greg Tieman (Sausage party), gebaseerd op de personages uit de strips van Charles Addams, eerder te zien in diverse films en series. Het griezelige gezin Addams bestaat uit vader Gomez, moeder Morticia, zoontje Pugsley, tienerdochter Wednesday en oom Fester, geholpen door wandelende hand Thing en butler Lurch. Het gezin verhuist naar een verlaten gesticht in de buurt van een keurige nieuwbouwwijk. Dochter Wednesday heeft het moeilijk op haar middelbare school, terwijl interieurontwerpster en tv-ster Margaux Needler het gezin probeert weg te krijgen. In de zelfstandig te bekijken vervolgfilm is Gomez bang dat Wednesday vervreemd raakt van het gezin en neemt het hele spul mee op een roadtrip langs bekende plekken in de VS. Intussen denkt Wednesday dat ze niet het biologische kind is van haar ouders en probeert een gemene wetenschapper de familie te bedriegen. Vanaf ca. 7 jaar.

À propos de Greg Tiernan

Greg Tiernan est un réalisateur, animateur et acteur irlandais, né à Dublin le 19 juin 1965.

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 1996 : Disney's Animated Storybook: The Hunchback of Notre Dame
  • 2006 : Cendrillon et le Prince (pas trop) charmant
  • 2010-2012 : Thomas et ses amis (80 épisodes)
  • 2016 : Sausage Party (coréalisé avec Conrad Vernon)
  • 2019 : La Famille Addams (The Addams Family) (coréalisé avec Conrad Vernon)

Acteur

  • 2015 : City in Crisis : Le Leprechaun noir (1 épisode)
  • 2016 : Sausage Party : une patate et une soupe de nouilles

En lire plus sur Wikipedia