Livre
Néerlandais

Zo werkt Google foto's : haal meer uit je smartphone!

Hans Frederiks (auteur)

Zo werkt Google foto's : haal meer uit je smartphone!

Google Foto's is een uitgebreide, krachtige en vooral leuk app! De app kent vele mogelijkheden om je foto's te verbeteren en te bewerken. En uiteraard is het ook mogelijk om met een andere camera gemaakte foto's in Google Foto's op te nemen.
Dit praktische en kleurrijke boek gaat uitgebreid in op de vele - vaak verborgen - functies van Google Foto's. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bi

Titre
Zo werkt Google foto's : haal meer uit je smartphone!
Auteur
Hans Frederiks
Langue
Néerlandais
Édition
Tweede, geactualiseerde editie
Éditeur
Culemborg: Van Duuren Media, 2019 | Autres éditions
112 p. : ill.
ISBN
9789463560917 (paperback)
Placing suggestion
528.51 (SISO) Software (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De gratis app Google Foto's, beschikbaar voor zowel gebruikers van een Android toestel als de iPhone, biedt vele mogelijkheden voor het beheren en bewerken van foto's op de smartphone. In deze verzorgde, kleurrijke maar ook prijzige handleiding worden in zeven hoofdstukken verschillende thema's stap voor stap behandeld. Naast de meestal bekende gereedschappen als het gebruiken van filters, bijsnijden en draaien wordt o.a. aandacht besteed aan het delen van foto's, groeperen op bijvoorbeeld gezichten, albums en films maken en instellingen als het maken van een back-up. De teksten, gedrukt in een wat klein lettertype, zijn niet moeilijk. De inhoud is goed te volgen omdat gebruikgemaakt wordt van gekleurde screenshots. Ook daarvan is de tekst erg klein. De doelgroep is groot: alle gebruikers van een smartphone die hun op de telefoon gemaakte foto willen beheren. Deze tweede editie is geactualiseerd en geeft aanvulling op gezichtsherkenning, een fotoboek samenstellen en instellingen.