Rechercheur Frank Keller gaat op zoek naar een moordenaar van mannen die via contactadvertenties een vrouw zochten
Titre
Sea of love
Directeur
Harold Becker
Compositeur
Trevor Jones
Acteur
Al Pacino Ellen Barkin John Goodman
Langue
Anglais
Éditeur
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Universal, 2003 | Autres éditions
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1989
Durée
ca. 110 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden, Frans, Arabisch
EAN
5050582110272

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 20 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse thriller uit 1989 onder regie van Harold Becker met Al Pacino, Ellen Barkin en John Goodman. Al Pacino speelt de doorgewinterde New Yorkse rechercheur Frank Keller, die geconfronteerd wordt met moorden op mannen die via contactadvertenties een vrouw zochten. Hij plaatst zelf een advertentie en zoekt zo contact met de mogelijke moordenaar/res. Frans Kotterer (Parool): 'Vakkundig in elkaar gezet, vakkundig verfilmd en gebaseerd op een hecht doortimmerd script (...) heeft alle elementen van een goede film. Zorgvuldig opgebouwde spanning, uitstekend acteren, voldoende typische New Yorkse humor en een verrassende ontknoping.' De dvd bevat een aantal interessante extra's.

À propos de Harold Becker

Harold Becker est un réalisateur et producteur américain, né le 25 septembre 1928 à New York.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1972 : The Ragman's Daughter
  • 1979 : Tueurs de flics (The Onion Field)
  • 1980 : The Black Marble
  • 1981 : Taps
  • 1985 : Vision Quest
  • 1987 : La Gagne (The Big Town)
  • 1988 : État de choc (The Boost)
  • 1989 : Mélodie pour un meurtre (Sea of Love)
  • 1993 : Malice
  • 1996 : City Hall
  • 1998 : Code Mercury (Mercury Rising)
  • 2001 : L'Intrus (Domestic Disturbance)

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions

Publications sur cette œuvre dans la bibliothèque