Livre
Néerlandais

Nest kookboek : 200 eenvoudige recepten met een twist

Nest kookboek : 200 eenvoudige recepten met een twist

?Je hoeft niet uren in de keuken te staan om creatieve gerechten op je bord te toveren. Het Nest kookboek serveert 200 verrassende recepten van ontbijt tot dessert, van klassiekers tot vegetarisch, die in een mum van tijd bereid zijn. Bij Katrien Van De Steene en Heikki Verdurme staan culinaire trends centraal die ze telkens voorzien van hun eigen persoonlijke twist.
Sujet
Gerechten
Titre
Nest kookboek : 200 eenvoudige recepten met een twist / receptuur Heikki Verdurme en Katrien Van de Steene ; fotografie Heikki Verdurme
Auteur
Heikki Verdurme Katrien Van de Steene
Langue
Néerlandais
Éditeur
Tielt: Lannoo, 2017
316 p. : ill.
ISBN
9789401443913 (hardback)
Placing suggestion
629.2 (SISO) Kookboeken (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Het Belgische lifestyle blad Nest is in Nederland niet zo bekend. De titel van dit kookboek laat zich dan ook niet zo maar begrijpen. Het zijn de recepten in boekvorm uit de specials van dit blad en het is door een grafisch ontwerper en een food-fotograaf/hobbykok gemaakt. En dat is te zien. Mooi vormgegeven en gefotografeerd. De recepten zijn gemakkelijk en de rode draad is koken met verse en seizoensgebonden producten. Geen kook-hoogstandjes of ingewikkelde zaken. Hier ligt een mooi boek met bruikbare recepten voor alle gelegenheden, helemaal volgens de huidige trend van simpel koken met goede producten. Maar dat is meteen ook een nadeel. Veel concurrentie op dit gebied. De hoofdstukindeling is volgens de seizoenen. Met register op soort gerecht (ontbijt, lunch etc.).

Suggestions