Livre
Néerlandais

IJzer

Holly Black (auteur), Anne-Marieke Buijs (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Kaye verklaart de liefde aan de koning, die haar op een onmogelijke queeste stuurt. Verslagen besluit ze naar huis te gaan en de waarheid te vertellen aan haar moeder. Kan ze het opnemen tegen een heel koninkrijk? Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
IJzer
Auteur
Holly Black 1971-
Traducteur
Anne-Marieke Buijs
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Ironside
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2022
300 p.
ISBN
9789022595503 (hardback)
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een young-adult fantasyroman over Faeries: sinistere, verwilderde schepsels die enkel chaos aanrichten. In het rijk van de Faeries is het moment van Roibens kroning aangebroken. Kaye verklaart haar liefde aan de koning, en hij stuurt haar op een onmogelijke queeste. Verslagen besluit Kaye naar huis te gaan en haar moeder te vertellen dat ze een wisselkind is dat jaren geleden is omgeruild voor Ellens menselijke dochter. Kan een enkele pixie het opnemen tegen een heel koninkrijk en Ellens échte dochter uit Faerie halen? Meeslepend geschreven. Dit boek is het slotdeel van de ‘Faerie-trilogie’. Vanaf ca. 15 jaar.

À propos de Holly Black

Holly Black, née le 10 novembre 1971 à West Long Branch dans le New Jersey, est une romancière américaine de littérature fantastique pour enfants. Elle a grandi dans une maison victorienne (un manoir délabré) où sa mère lui racontait des histoires de fantômes et de fées. Elle a créé, en 2003, la série Les Chroniques de Spiderwick publiée en France par Pocket Jeunesse (traduction : Bertrand Ferrier).

Œuvres

Univers Les Chroniques de Spiderwick

Série Les Chroniques de Spiderwick (1er cycle)

  1. En lire plus sur Wikipedia