Livre
Néerlandais

De interieurbijbel. [3]

De interieurbijbel. [3]

Fotoboek over woninginterieurs, waarbij de keuze en het gebruik van materialen centraal staan.
Titre
De interieurbijbel. [3]
Auteur
At Home Publishers
Langue
Néerlandais
Éditeur
[Tielt]: Lannoo, 2014
448 p. : ill.
ISBN
9789401415170 (paperback)
Placing suggestion
774.4 (SISO) Woninginrichting ; Woninginrichting (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 30 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De eerste interieurbijbel dateert van 2008 en werd direct een bestseller in België. Na meerdere herdrukken werd dit boek nu eindelijk in een nieuw jasje gestoken, met nieuwe foto’s en verschillende nieuwe onderwerpen. De interieurbijbel vormt een onmisbare informatie- en inspiratiebron over allerhande materialen voor deuren, vloeren, jaloezieën en zelfs fineerwanden of behang. Per materiaal (bijvoorbeeld gemetselde kiezels) worden, telkens na een uitgebreid stuk tekst, heel wat plus- en minpunten opgelijst, wat een grote hulp kan zijn voor wie in zelf aan het klussen gaat. De interieurbijbel is een dikke turf van ongeveer 450 bladen en behandelt acht grote thema’s: vloeren, wanden, raamdecoratie, haarden en kachels, keukens, badkamers, circulatie en verlichting.
De informatie die wordt verstrekt is erg praktisch van aard. Zo verneem je bijvoorbeeld hoe lang je moet wachten vooraleer je op blauwe hardstenen vloer mag lopen, hoe je de vloer kan onderhouden en hoe je k…Lire la suite
Wie ooit een huis verbouwd heeft, weet hoeveel keuzes daarbij komen kijken over het gebruik van materialen. Dit boek helpt hierbij door aan de hand van verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld vloeren en wanden, de laatste ontwikkelingen te tonen. Het boek is ingedeeld in de volgende onderwerpen: vloeren, wanden, raamdecoratie, haarden en kachels, keuken, badkamers, circulatie en verlichting. Ieder onderwerp behandelt de verschillende materialen waarvoor gekozen kan worden. Deze worden aan de hand van heldere foto's getoond en in de begeleidende tekst wordt achtergrondinformatie gegeven. Handig zijn de plus- en minpunten die steeds apart vermeld staan. Het formaat van het boek is vierkant en het telt ruim vierhonderd pagina's. Achterin het boek staat een fotoverantwoording. Mooi vormgegeven boek, dat door de materiaalkeuze en onderwerp met name interessant is voor verbouwers die boven modaal verdienen.