DVD
Néerlandais

Flikken Rotterdam. Seizoen 3

Huub Stapel (acteur), Mark Van Eeuwen (acteur), Cees Geel (acteur)
In Rotterdam krijgen officier van justitie Hein Berg en het rechercheteam van de politie te maken met levensgevaarlijke zaken.
Titre
Flikken Rotterdam. Seizoen 3
Acteur
Huub Stapel Mark Van Eeuwen Cees Geel Maartje van de Wetering
Compositeur
Laurens Goedhart Fons Merkies
Langue
Néerlandais
Éditeur
TRC, [2019]
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 450 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718274545494

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 13 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Seizoen 3 van een spin-off van het succesvolle 'Flikken Maastricht', bedacht door mede-scenarioschrijver en mede-regisseur Victor Reinier. Een team van politiemensen lost per aflevering een aantal zaken op en ondertussen leert de kijker de privé-situaties van de personages beter kennen. De serie is donkerder en spannender dan het origineel. In de hoofdrollen onder meer Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering en Cees Geel. De dood van Ben Slachter (Peter Paul Muller) aan het eind van seizoen 2 en zijn verraad van zijn collega’s heeft diepe sporen nagelaten bij de teamleden. Eén van de rechercheurs heeft overplaatsing aangevraagd en nieuwe collega Noucha van Vliet (Ortál Vriend) komt het team versterken. Ze krijgen te maken met zaken als een drugsdeal, hangjongeren, een bendeoorlog, de overval op een restaurant en de moord op de directeur van een liefdadigheidsinstelling. Tien afleveringen.

À propos de Huub Stapel

CC BY-SA 4.0 - Image by Receveur.Jacqueline

Hubertus Wijnandus Jozef Marie Stapel, né le 2 décembre 1954 à Tegelen, est un acteur néerlandais.

Biographie

Huub Stapel fut étudiant à l'Académie de théâtre de Maastricht.

Filmographie

  • 1970 : Vertige pour un tueur, de Jean-Pierre Desagnat
  • 1983 : L’Ascenseur (De lift), de Dick Maas
  • 1986 : Les Gravos (nl), de Dick Maas
  • 1988 : Amsterdamned, de Dick Maas
  • 1997 : Paradis express, de Thomas Jahn
  • 2003 : Au-delà de la lune (Verder dan de maan), de Stijn Coninx
  • 2007 : Alerte Cobra Saison 23 Episode 7 Retrouvailles Sander Kalvus
  • 2008 : Alerte Cobr…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions