DVD
Néerlandais

Flikken Rotterdam. Seizoen 4

Huub Stapel (acteur), Mark Van Eeuwen (acteur), Cees Geel (acteur)
In Rotterdam krijgen officier van justitie Hein Berg en het rechercheteam van de politie te maken met levensgevaarlijke zaken.
Langue
Néerlandais
Éditeur
TRC, © 2020
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2019
Durée
ca. 450 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718274549430

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 10 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Seizoen 4 van een spin-off van het succesvolle 'Flikken Maastricht', bedacht door mede-scenarioschrijver en mede-regisseur Victor Reinier. Een team van politiemensen lost per aflevering een aantal zaken op en ondertussen leert de kijker de privésituaties van de personages beter kennen. De serie is donkerder en spannender dan het origineel. In de hoofdrollen onder meer Huub Stapel als officier van justitie Hein Berg, Mark van Eeuwen als hoofdagent Dries van Weelden en Maartje van de Wetering als hoofdagente Esther Wegereef-Siebelink. Een nieuw lid van het team is Robin Garcia (Joy Delima) die eerder werkte als undercoveragente onder de naam Charlie Oostzaan. Het team krijgt onder meer te maken met een groepering die het internet wil uitschakelen omdat het een uitvinding van de duivel is. Noodgedwongen nemen ze onorthodoxe methoden om een ramp voor de economie van Rotterdam en van heel Nederland te voorkomen. Andere zaken betreffen de gewelddadige gewapende overval op een geldwagen, de …Lire la suite

À propos de Huub Stapel

CC BY-SA 4.0 - Image by Receveur.Jacqueline

Hubertus Wijnandus Jozef Marie Stapel, né le 2 décembre 1954 à Tegelen, est un acteur néerlandais.

Biographie

Huub Stapel fut étudiant à l'Académie de théâtre de Maastricht.

Filmographie

  • 1970 : Vertige pour un tueur, de Jean-Pierre Desagnat
  • 1983 : L’Ascenseur (De lift), de Dick Maas
  • 1986 : Les Gravos (nl), de Dick Maas
  • 1988 : Amsterdamned, de Dick Maas
  • 1997 : Paradis express, de Thomas Jahn
  • 2003 : Au-delà de la lune (Verder dan de maan), de Stijn Coninx
  • 2007 : Alerte Cobra Saison 23 Episode 7 Retrouvailles Sander Kalvus
  • 2008 : Alerte Cobr…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions