DVD
Néerlandais

Sterke verhalen uit Zoutvloed

Ineke Houtman (directeur), Iván López Núñez (directeur), Ties Schenk (directeur)
Dans la série:
Public cible:
Tous les âges
Alle afleveringen van de spannende Villa Achterwerk serie zijn verzameld op dvd

Sterke verhalen uit Zoutvloed is een magisch-realistische serie over een aantal kinderen uit een klein dorpje in Noord-Groningen. Elke aflevering beleeft een van de kinderen een wonderbaarlijk avontuur vol bijgeloof, onverklaarbare gebeurtenissen en mysteries. De verhalen worden verteld door Tepper, een zon
Contenu
Mijn naam is Storm
Twee broers
Drumstokjes en paardenhoeven
Een normale vriendin
De foto's van Sjoerd
De zwetser
Femke en de griffioen
Mike's vader slaapt
Titre
Sterke verhalen uit Zoutvloed
Directeur
Ineke Houtman Iván López Núñez Ties Schenk
Langue
Néerlandais
Éditeur
Vpro, 2009
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2008
Durée
ca. 160 min.
Note
Nederlands gesproken
ISBN
9789067271783

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 8 fois dans les bibliothèques flamandes

À propos de Ineke Houtman

Ineke Houtman, née en 1956 à Arnhem, est une réalisatrice néerlandaise.

Filmographie

  • 1998 : Scratches in the Table (en)
  • 2003 : Polleke (nl)
  • 2004 : Stille Nacht (nl)
  • 2007 : Sahara
  • 2009 : De Indiaan (nl)
  • 2014 : Those Were the Days (nl)
  • 2014 : Johnny Bakru (nl)
  • 2015 : En lire plus sur Wikipedia