Livre
Néerlandais

Rosemary's baby

Ira Levin (auteur), Else Hoog (traducteur)
Een jonge vrouw die haar eerste kind verwacht, ondergaat allerlei verschrikkingen nadat haar echtgenoot in de ban van een sekte van duivelaanbidders is geraakt.
Titre
Rosemary's baby
Auteur
Ira Levin
Traducteur
Else Hoog
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Rosemary's baby
Éditeur
Amsterdam: Veen klassiek, 2014 | Autres éditions
253 p.
ISBN
9789020414233 (paperback)

Plusieurs formats:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een jong echtpaar krijgt een flat toegewezen in een oud romantisch flatgebouw in New York, waarover verhalen gaan als zouden er veel zelfmoorden plaatsvinden en heksen en gifmengers wonen. Ze trekken zich hier niets van aan en voelen er zich gelukkig tot de vrouw, Rosemary, plotseling in verwachting raakt. Deze zwangerschap verloopt moeizaam; ze gaat aan de hand van allerlei gebeurtenissen eraan twijfelen of de buren (en ook haar man) die haar met allerlei zorgjes omringen, toch niet aan hekserij doen. Nog steeds een boeiend verhaal maar minder griezelig dan de film met Mia Farrow in de hoofdrol. Misdaadklassiekermet vrij keine druk; filmfoto van een heel jonge Mia Farrow op het groot beletterde omslag. Volledig herziene vertaling.

À propos de Ira Levin

Ira Levin /ˈaɪɹə ˈlɛvɪn/, né le 27 août 1929 à New York et mort le 12 novembre 2007 dans la même ville, est un écrivain américain, auteur de pièces de théâtre et …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions