Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Kerstavond : kerstverhalen

Irma Joubert (auteur), Arie Kok (auteur), Leendert Van Wezel (auteur)

Kerstavond : kerstverhalen

Irma Joubert (auteur), Arie Kok (auteur), Leendert Van Wezel (auteur)
Genre:
Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Het voorlezen van een goed kerstverhaal geeft een bijzonder moment, thuis of in een kerstviering.
Deze bundel bevat de allermooiste kerstverhalen. De geuren, kleuren en klanken van kerst komen op een verrassende en soms onverwachte manier in deze verhalen naar voren.

Aan deze bundel werkten mee: Rijk Arends, Gert
Sujet
Kerstmis
Titre
Kerstavond : kerstverhalen / Irma Joubert, Arie Kok, Leendert van Wezel ... [et al.]
Auteur
Irma Joubert Arie Kok Leendert Van Wezel
Langue
Néerlandais
Édition
1
Éditeur
Zoetermeer: Mozaïek, 2013
254 p.
ISBN
9789023994404 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 16 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Drieëntwintig moderne verhalen met als thema ‘de betekenis van kerst in deze tijd’ brengen je al helemaal in de stemming voor Kerstmis. Door de diversiteit van de verhalen zit er eigenlijk voor iedereen wel iets tussen. Waar het ene verhaal niet zo boeiend is, spreekt het volgende juist aan. Mede daardoor is de bundel breed inzetbaar en leent zich voor persoonlijk gebruik; ook tijdens een kerstviering kan een aantal verhalen tot hun recht komen omdat ze niet te lang zijn. De onderwerpen zijn uiteenlopend, bij een enkel verhaal moet je zelfs even zoeken naar de relatie met Kerstmis. Omdat alle verhalen om ‘kerst’ draaien, kom je niet altijd onder enig bijbels aspect uit, maar deze bundel is zeker geschikt voor een breed publiek. De verhalen zijn opgetekend door bekende auteurs als Irma Joubert, Els Florijn en Arie Kok, maar ook nieuwe talenten krijgen een kans. Achterin is een lijst van personalia opgenomen. Normale druk.