Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:
De Groep van Zes wil van Spanje een islamitische staat maken, maar begaat de blunder het Amerikaanse consulaat uit te moorden waarna de Task Force Trident wraak neemt.
Titre
Het doelwit
Auteur
Jack Coughlin
Collaborateur
Donald A. Davis
Traducteur
Frank Van der Knoop
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
On scope
Éditeur
Uithoorn: Karakter Uitgevers B.V, © 2016
268 p.
ISBN
9789045208374 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De Groep van Zes wil de slabakkende economische situatie van Spanje redden door er een paar miljard euro in te pompen. Hun voorwaarden zijn nogal tegenovergesteld aan die van de Europese Unie en hun uiteindelijke doel is er een islamitische staat van te maken, een uitvalsbasis om de rest van Europa mee te krijgen. Maar ze begaan de kapitale fout het Amerikaanse consulaat in Barcelona uit te moorden, waardoor de Task Force Trident wraak neemt en de leden van de Groep van Zes een voor een te grazen neemt. In deze vierde thriller* in de ‘Sniper-serie’ houdt bestsellerauteur Jack Couglin (1966) van het team alleen Swanson over als kernpersonage, maar zijn de nevenfiguren hier knap uitgewerkt en nu is het onder andere de verleidelijke Coastie die mede-scherpschutter is en de aandacht trekt. Na drie moorden blazen de anderen het islamitische plan af en krijgt Swanson de opdracht zich terug te trekken. Je hoeft geen liefhebber te zijn van het avonturen- en actiegenre om op het puntje van je …Lire la suite

À propos de Jack Coughlin

John Joseph Coughlin, dit Jack Coughlin, (né le 21 juin 1892 à Douro, dans la province de l'Ontario au Canada - mort le 21 juin 1969 à Peterborough en Ontario) était un joueur professionnel de hockey sur glace,.

Carrière de joueur

Statistiques

Pour les significations des abréviations, voir statistiques du hockey sur glace.

Notes et références

Suggestions