DVD
Anglais
De arme Engelse scheepsarts Gulliver beleeft na zijn schipbreuk avonturen in Lilliput, het land van de kleine mensen en in Brobdingnag, het land van de reuzen
Titre
The 3 worlds of Gulliver / dir. by Jack Sher ; screenplay by Arthur Ross ... [e.a.] ; based on the Jonathan Swift classic Gulliver's travels
Jack Sher
Scénariste
Arthur Ross
Antécédent bibliographique
Jonathan Swift
Langue
Anglais
Éditeur
Hilversum: Columbia Tristar Home Entertainment, © 2002
1 dvd-video
Date d'enregistrement
Durée
94 min.
Note
Engels gesproken, nagesynchroniseerd in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans Ondertiteling : Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Grieks, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Bulgaars, Deens, Zweeds, Fins, Noors, Ijslands, Arabisch, Hindoestaans, Hebreeuws

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 5 fois dans les bibliothèques flamandes