DVD
Suédois

Agent Hamilton

Jakob Oftebro (acteur)
Als Stockholm wordt getroffen door een serie bomaanslagen en cyberaanvallen, gaat de in de VS getrainde agent Hamilton op onderzoek naar de dader; sporen leiden naar de eigen en buitenlandse veiligheidsdiensten.
Sujet
Terrorisme
Titre
Agent Hamilton
Acteur
Jakob Oftebro
Titre uniforme
Hamilton
Langue
Suédois
Éditeur
Lumière, © 2020
2 dvd-video's
Durée
10 x 45 min.
Note
Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5407003482034

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Zweedse thrillerserie (2020, 10 afleveringen) van de zender TV4. Zweeds-Duits-Litouwse co-productie. Met Jakob Oftebro (Kon-Tiki, 1864), Krister Henriksson (Wallander), Peter Andersson (Millennium: mannen die vrouwen haten), Annika Hallin (Millennium 1, 2 en 3) en Nina Zanjani. Gebaseerd op de eerder door o.a. Tobias Falk (2012) en Kathrine Windfeld (2012) verfilmde boeken van Jan Guillou (1944). Na een speciale training in de VS onderzoekt agent Carl Hamilton een reeks bomaanslagen en cyberaanvallen in Stockholm. Een levensbedreigende missie tegen een onzichtbare vijand, met sporen die wijzen op de Russische, Zweedse en Amerikaanse inlichtingendiensten. Na een wereldwijde klopjacht ontdekken Hamilton en zijn partner de betrokkenheid van een organisatie die profiteert van nepnieuws, vreemdelingenhaat en terrorisme. Ook de belangen van multinationals en de kans op een nieuwe koude oorlog spelen een rol. Beoordeling IMDb: 6,7. Omar Larabi (Delagarde 21-3-’19) : 'Zweedse James Bond (…) S…Lire la suite

À propos de Jakob Oftebro

Jakob Oftebro est un acteur norvégien né le 12 janvier 1986 à Oslo.

Biographie

Jakob Oftebro est le fils des acteurs Anette Hoff (no) et Nils Ole Oftebro (no), ainsi que le demi-frère des acteurs Jonas Hoff Oftebro et Elisabeth Oftebro.

Filmographie sélective

Cinéma

  • 2008 : Max Manus, opération sabotage (Max Manus) de Joachim Rønning et Espen Sandberg : Lars Emil Erichsen
  • 2011 : Varg Veum - Svarte får de Stephan Apelgren : Hans Hauge
  • 2012 : Kon-Tiki de Roberto Faenza de Joachim Rønning et Espen Sandberg…En lire plus sur Wikipedia