Livre
Néerlandais
Als een jonge vrouw verlaten wordt door haar man dienen zich al gauw vier mogelijkheden aan in de gedaante van vier mannen.
Titre
Vierspel
Auteur
Jane Moore
Langue
Néerlandais
Titre original
Fourplay
Éditeur
Houten: Van Reemst, 2002
360 p.
ISBN
90-410-1049-1

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Binnenhuisarchitecte Jo Miles, moeder van Thomas en Sophie, ontdekt op een zekere dag dat haar man, de advocaat Jeff, een vriendin heeft. Het betreft zijn secretaresse. Jeff neemt het besluit om met haar verder te gaan en vanaf dat moment is Jo een alleenstaande moeder met twee kinderen. Maar tot Jo's eigen verbazing blijkt ze goed in de markt te liggen. Vier verschillende mannen, Conor, Sean, Martin en ook Jeff (die weer bij haar terug wil komen) bieden haar vier mogelijkheden: vriendschap, seks, geld of een echtgenoot. Jo vraagt zich echter af of ze wel een nieuwe man in haar leven wil toelaten. Uiteindelijk maakt ze haar keuze. 'Vierspel' is een vlotgeschreven vrouwenroman met een happy end, het debuut van de Britse columniste voor het Britse schandaalblad The Sun en tv-presentatrice. Paperback; normale druk.

À propos de Jane Moore

Jane Moore est une actrice américaine.

Elle est surtout connue pour son rôle de Mme Danburry dans le film de Peter Weir (Le Cercle des poètes disparus) sorti en 1989.

Biographie

Filmographie

Cinéma

  • 1987 : Mannequin : Tina
  • 1989 : Le Cercle des poètes disparus (Dead Poets Society) : Mme Danburry
  • 1993 : Philadelphia : Lydia Glines
  • 1995 : A Feast at Midnight : 2e couple allemand
  • Portail du cinéma américain