Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:
Een jonge vrouw keert na een verblijf in het arme westen van Canada terug naar haar luxe leven thuis; het contrast is groot en haar geloof wordt op de proef gesteld.
Titre
Waar vertrouwen heerst
Auteur
Janette Oke Laurel Oke Logan
Traducteur
Richard Kettmann
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Where trust lies
Éditeur
Doorn: Uitgeverij Het Zoeklicht, © 2015
301 p.
ISBN
9789064512230 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 3 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Na een jaar te hebben lesgegeven in het mijnstadje Coal Valley keert Beth Thatcher terug naar haar luxe leven thuis; een wereld van verschil. Beth vindt het moeilijk om haar draai te vinden; waar hoort ze nu thuis? Een cruise met haar familie moet de banden aanhalen, maar de afstand tussen Beth en haar familie lijkt enkel toe te nemen. En wat moet ze nu met Jarick, de man aan wie ze haar hart verloren heeft? Als er dan ook nog iets gebeurt wat haar geloof dusdanig op de proef stelt, staat haar leven op zijn kop. Er zijn maar weinig auteurs die met meer dan vijfenzeventig romans op hun naam nog steeds hun publiek weten te boeien, maar voor deze auteur lijkt dat geen enkel probleem. Al jarenlang mag ze zich verzekerd weten van een trouwe schare fans. En ook met deze roman weet ze haar naam weer eer aan te doen. Vertrouwde ingrediënten als het pioniersleven, de kloof tussen arm en rijk en de kracht van het geloof worden gehuld in een romantisch jasje en vormen samen een onderhoudend verh…Lire la suite

À propos de Janette Oke

Janette Oke (née Steeves le 18 février 1935) est une auteure canadienne et pionnière dans le genre de la fiction.

Ses livres tournent pour la plupart autour de personnages féminins. Sa première œuvre Love Comes Softly (L’amour vient sur la pointe des pieds) a été publié par la maison d’édition Bethany House en 1979.

Biographie

Janette Steeves est née à Champion, en Alberta, de parents fermiers, Fred et Amy.

Elle a obtenu son diplôme à l’université Mountain View Bible College de Disbury en Alberta, lieu où elle rencontra son mari Edward Oke. C’est ensemble qu’ils ont eu quatre enfants, dont deux jumeaux.

Prix

Janette Oke a reçu en 1992 un prix provenant de l’association des publications chrétiennes-évangéliques (Evangelical Christian Publishers Association). En 1999, elle a également…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions