Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

De jacht op de dromendieven

Jason Segel (auteur), Kirsten Miller (auteur), Tracey Drost-Plegt (traducteur)
Charlie (12) heeft vreemde nachtmerries die niet van hem zijn. Hij heeft het gevoel dat de dromendieven INK en ICK er iets mee te maken hebben. Samen met zijn vrienden gaat hij naar hen op zoek. Vanaf ca. 9 jaar.
Titre
De jacht op de dromendieven
Auteur
Jason Segel Kirsten Miller
Traducteur
Tracey Drost-Plegt
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The lost lullaby
Éditeur
Antwerpen: Blloan junior, 2017
244 p.
ISBN
9789463076739 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Er is een nieuw meisje bij de 12-jarige Charlie op school in Cypress Creek gekomen. Hij kent haar ergens van en ook heeft hij weer last van een nachtmerrie. Maar niet de zijne; het lijkt of hij vast zit in de slechte droom van iemand anders. Het nieuwe meisje op school is INK. Zij en haar tweelingzus ICK zijn de dromendieven uit Charlies vorige avontuur*. ICK zit nog vast in de Duistere Wereld en wil de macht overnemen in de Wakkere Wereld. Het is haar nachtmerrie die Charlie droomt, want Charlie en ICK hebben iets gemeen. Lukt het Charlie en zijn vrienden om ICK naar de Wakkere Wereld te loodsen, waardoor zij haar snode plannen niet zal uitvoeren? En wat is eigenlijk INK’s rol? Spannend en soms ook grappig derde en laatste deel van de serie 'Nachtmerries', dat los te lezen is van de vorige delen. Het met vaart geschreven verhaal bevat dertig hoofdstukken en een proloog. Achterin staat informatie over de twee auteurs. Vanaf ca. 9 jaar.

À propos de Jason Segel

CC BY-SA 2.0 - Image by Eva Rinaldi

Jason Segel est un acteur, scénariste, producteur et musicien américain né le 18 janvier 1980 à Los Angeles (Californie).

Biographie

Enfance

Segel est né à Los Angeles, en Californie, d’un père juif, Alvin Segel, et d’une mère chrétienne. Deuxième d'une famille de trois enfants (il a une sœur plus jeune), il a grandi à Pacific Palisades. Il a déclaré qu'il a été élevé dans la religion juive, ainsi que « d'un peu de tout », a été à l'école hébraïque, fait sa Bar Mitzvah et fut aussi scolarisé dans une école catholique. Après l'école primaire et le collège, il effectue ses études secondaires à la Harvard-Westlake School (en). Sa taille (1,93 m) lui permet de devenir un basketteur dans l…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions