Vergeten verleden

J.D. Robb (auteur)

Vergeten verleden

Dans la série:
Genre:
Inspecteur Eve Dallas start een onderzoek als op de laatste foto van een portfolio een dode vrouw staat.
Titre
Vergeten verleden
Auteur
J.D. Robb
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Portrait in death
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2019
399 p.
Note
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022586419 (paperback)

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Eve Dallas is inspecteur bij de New Yorkse politie, wanneer ze te horen krijgt van het bestaan van een portfolio van een vrouw die dood is op de laatste foto, start een nieuw moordonderzoek. Maar het blijft niet bij één slachtoffer. Eve staat voor een grote uitdaging. Deel 16* van de ‘Eve Dallas-serie’, geschreven door J.D. Robb. Dat is een pseudoniem van Nora Roberts, de serie is een combinatie van zowel romantiek als het thrillergenre. Dit deel zet een krachtig hoofdpersonage neer, Eve is echt en komt natuurlijk over. Door een korte samenvatting van Eve als persoon kan je het boek ook losstaand lezen. De uitwerking van Eve en haar collega’s brengt het verhaal tot leven, je voelt je als lezer betrokken bij het onderzoek. De schrijfstijl is aangenaam en vlot, het plot is spannend en verrassend maar kan zijn geloofwaardigheid behouden. De ontknoping zorgt ervoor dat de puzzelstukjes op zijn plaats vallen maar doen ook verlangen naar meer verhalen door de ogen van Eve. Kortom een aangen…Lire la suite

À propos de J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Image by Devillibrarian, puis modifiée par Guil2027

Nora Roberts, née Eleanor Marie Robertson le 10 octobre 1950 à Silver Spring dans le Maryland, est une romancière américaine spécialisée dans les romans d'amour et les thrillers psychologiques.

La série de romans mettant en scène le lieutenant Eve Dallas a été publiée aux États-Unis sous le pseudonyme de J. D. Robb. Elle a vendu plus de 400 millions de livres et est traduite dans plus de 26 langues.

Biographie

Née à Silver Spring dans le Maryland, elle est la seule fille et la plus jeune d'une famille de 5 enfants. Après avoir fait ses études dans une école catholique, elle se marie jeune et part vivre à Keedysville (Maryland).

Pendant quelque temps, elle travaille en tant que secrétaire juridique puis, après la naissance de ses deux fils, elle reste à la maison pour s'en occuper.

Elle commence à écrire pend…En lire plus sur Wikipedia