Livre
Néerlandais

Vermoord in extase

J.D. Robb (auteur)

Vermoord in extase

Dans la série:
Genre:
Wanneer een vrouwelijke inspecteur van politie wordt geconfronteerd met enkele gevallen van zelfmoord door mensen met een blije uitdrukking op hun gezicht, gaat ze op onderzoek uit.
Titre
Vermoord in extase
Auteur
J.D. Robb
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Rapture in death
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2018 | Autres éditions
336 p.
Date de sortie
03-12-2018
Note
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022587010 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Tijdens haar huwelijksreis op een buitenaardse planeet wordt detective Eve Dallas geconfronteerd met het dode lichaam van een jongeman die zich heeft opgehangen maar een uitdrukking op zijn gezicht heeft van grote blijdschap. Terug op aarde is zij er getuige van hoe een knappe vrouw met dezelfde uitdrukking van vreugde van een wolkenkrabber springt. Zij vermoedt dat zij gemanipuleerd worden en met zeer geavanceerde computers en andere technische middelen onderzoekt zij dit. Ze ontdekt de dader die zich verdiepte in de werking van de hersenen en die deze vervolgens door verborgen codes in muziek tot zelfmoord kon aanzetten. Het verhaal speelt zich af in de 21e eeuw maar is geen echte sciencefiction. De techniek heeft zich verder ontwikkeld maar niet extreem en de personen zijn mensen van vlees en bloed die normaal functioneren. Eve is een doortastende rechercheur en een sexy jonge echtgenote. De taal is zeer direct, zakelijk en ontdaan van emotie. Vierde deel in de 'Eve Dallas-serie'.

À propos de J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Image by Devillibrarian, puis modifiée par Guil2027

Nora Roberts, née Eleanor Marie Robertson le 10 octobre 1950 à Silver Spring dans le Maryland, est une romancière américaine spécialisée dans les romans d'amour et les thrillers psychologiques.

La série de romans mettant en scène le lieutenant Eve Dallas a été publiée aux États-Unis sous le pseudonyme de J. D. Robb. Elle a vendu plus de 400 millions de livres et est traduite dans plus de 26 langues.

Biographie

Née à Silver Spring dans le Maryland, elle est la seule fille et la plus jeune d'une famille de 5 enfants. Après avoir fait ses études dans une école catholique, elle se marie jeune et part vivre à Keedysville (Maryland).

Pendant quelque temps, elle travaille en tant que secrétaire juridique puis, après la naissance de ses deux fils, elle reste à la maison pour s'en occuper.

Elle commence à écrire pend…En lire plus sur Wikipedia