Livre
Anglais

Be careful what you wish for

Jeffrey Archer (auteur)

Be careful what you wish for

Dans la série:
Als Sebastian Clifton in 1957 zwaargewond raakt bij een auto-ongeluk is dat een keerpunt voor zowel hemzelf als voor de familie van zijn moeder. Deel 4 in een vijfdelige familiekroniek.
Titre
Be careful what you wish for
Auteur
Jeffrey Archer
Langue
Anglais
Édition
1
Éditeur
London: Macmillan, 2014 | Autres éditions
386 p.
ISBN
9780230748255 (hardback)

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 12 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Als in 1957 Sebastian Clifton zwaargewond raakt bij een auto-ongeluk en zijn vriend Bruno omkomt, blijkt al snel dat Bruno’s vader met het ongeluk te maken had: hij had het op Sebastian gemunt omdat hij via zijn moeder Emma deel uitmaakt van de gehate familie Barrington, die scheepswerven bezit. Dan blijkt dat Bruno’s vader zijn stroman tot bestuursvoorzitter van de firma wil maken, maar dat loopt anders. Emma wordt gekozen en Sebastian ontwikkelt zich na het ongeluk verrassend. Zijn ouders zien hoe hun geadopteerde dochter Jessica als talentvol schilder een beurs krijgt voor de kunstacademie in Londen, maar zelfmoord pleegt als ze hoort wie haar biologische ouders zijn. De Engelse bestsellerauteur en ex-politicus (1940) werd in 1992 in de adelstand verheven en zat in de periode 2001-2003 gevangen wegens meineed. Ook dit vierde deel van de vijfdelige familiekroniek, vervolg op 'Only time will tell', 'The sins of the father' en 'Best kept secret'*, is heel boeiend, wordt smakelijk en m…Lire la suite

À propos de Jeffrey Archer

Jeffrey Archer, né le 15 avril 1940 à Londres, baron Archer de Weston-super-Mare, est un écrivain, dramaturge et ancien homme politique britannique.

Il est membre du Parlement pour le Parti conservateur et devient pair à vie en 1992.

Sa carrière politique est parsemée de plusieurs scandales et controverses ; elle prend fin quand il est reconnu coupable de parjure dans une de ces affaires et est emprisonné.

Il est le mari de Mary Archer, scientifique reconnue de l'énergie solaire.

Outre son activité politique, il est connu comme romancier et nouvelliste.

Biographie

Jeunesse

Il naît au Maternity Hospital de la Cité de Londres. Sa famille quitte Londres quand il n'est âgé que de deux semaines pour la ville côtière de Weston-super-Mare dans le Somerset où il passe presque …En lire plus sur Wikipedia