Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:
Wanneer een jonge vrouw op twee weeskinderen past die in een griezelig huis wonen, ontdekt ze dat er diverse geesten in huis zijn.
Titre
Voor deze keer
Auteur
Jennifer Crusie
Traducteur
Cherie Van Gelder
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Maybe this time
Édition
2
Éditeur
Vianen: The House of Books, 2011
367 p.
ISBN
9789044329759 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Op verzoek van haar ex belooft Andie dat ze een maandje zal oppassen op twee weeskinderen over wie hij de voogdij heeft. De kinderen wonen in een griezelig verwaarloosd huis waar alleen een oude huishoudster aanwezig is. Al snel ontdekt Andie dat er geesten in huis zijn die absoluut niet willen dat de kinderen weggaan. Terwijl Andie haar best doet het vertrouwen van de kinderen te winnen, wordt ze belaagd door een jaloerse vrouw die niet kan verwerken dat ze al jong gestorven is. Een journaliste dreigt allerlei geheimen te openbaren en een medium wordt steeds lastig gevallen door mensen die zich met haar zaken bemoeien. Een hilarisch verhaal over liefde, geesten en allerlei mensen die zich met beide zaken proberen te bemoeien. Je hoeft absoluut niet in geesten te geloven om te genieten van deze roman. Romantisch en fantastisch, maar vooral heel erg leuk. Een goed plot, lekker lopende dialogen en een zeer besliste en aardige hoofdpersoon. Kleine druk.

À propos de Jennifer Crusie

Jennifer Crusie (née en 1949) est un écrivain américain de romances contemporaines. Elle est l'auteur d'une série de best-sellers classés sur la liste du New York Times et traduit dans une vingtaine de langues.

Biographie

Vie personnelle

Jennifer Smith naît en 1949 à Wapakoneta, Ohio de Jack et JoAnn Smith. Elle choisit de rendre hommage à sa grand-mère maternelle en signant ses romans sous son nom de jeune-fille « Crusie ». Crusie a passé une grande partie de sa vie en Ohio, où elle réside actuellement.

Crusie est diplômée de Wapakoneta High School et réussit son baccalauréat en éducation artistique de l'Université d'État de Bowling Green à Bowling Green, Ohio. Puis elle obtient deux maîtrises. Pour la première, à l'Université d'État de Wright, en écriture professionnelle et littérature féminine, Crusie rédige une thèse sur le …En lire plus sur Wikipedia