DVD
Danois

The eagle. De complete serie, Serie 1 t/m 6

Jens Albinus (acteur), Ghita Nørby (acteur), Marina Bouras (acteur)
Politiecommissaris Hallgrim Hallgrimsson, bijgenaamd The Eagle, geeft leiding aan een team dat de internationale georganiseerde misdaad bestrijdt.
Contenu
Dvd 1 Codename: Sisyphus (deel 1) ; Codename: Sisyphus (deel 2)
Dvd 2 Codename: Skylla ; Codename: Ifigenia
Dvd 1 Codename: Ares 1 ; Codename: Ares 2
Dvd 2 Codename: Nemesis ; Codename: Hades
Dvd 1 Codename: Cronos (deel 1) ; Codename: Cronos (deel 2)
Dvd 2 Codename: Erinye ; Codename: Agamemnon
Dvd 1 Codename: Agamemnon 2 ; Agamemnon 3
Dvd 2 Codename: Ceres 1 ; Codename: Ceres 2
Dvd 1 Codename: Calypso 1 ; Codename: Calypso 2
Dvd 2 Codename: Thanatos 1 ; Thanatos 2
Dvd 1 Codename: Minos 1 ; Codename: Minos 2
Dvd 2 Codename: Ithaca 1 ; Codename: Ithaca 2
Titre
The eagle. De complete serie, Serie 1 t/m 6
Acteur
Jens Albinus Ghita Nørby Marina Bouras Janus Nabil Bakrawi Steen Stig Lommer
Titre uniforme
Ørnen : en krimi-odyssé
Langue
Danois
Éditeur
Just entertainment, 2015
12 dvd-video's
Durée
1440 min.
Note
Deens gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8717344744416

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Deense misdaadserie uit 2004-2005 van Søren Kragh-Jacobsen e.a., met Jens Albinos, Ghittan Nørby e.a. Een Deens politieteam is opgericht om de misdaad in Scandinavië terug te dringen. Een IJslandse inspecteur van de Deense politie wordt de leider van het team. Met dit team van getalenteerde onderzoekers bestrijdt hij de complexe, grensoverschrijdende misdaad. De acteurs hebben een cursus gevolgd aan de Deense politieacademie om de geloofwaardigheid te optimaliseren. In 2005 winnaar van een Internationale Emmy Award voor Best Drama series. Gebruikers op de imdb geven een 7.6 (van 10). In de sfeer van The Killing I en II, De brug e.a. De dvd-set bevat 6 series van vier afleveringen die ieder een uur uren.

À propos de Jens Albinus

Jens Albinus, né le 3 janvier 1965 , est un acteur danois.

Biographie

Jens Albinus est le fils d'un pasteur luthérien et d'une mère diplômée d'études supérieures de lettres. Il est diplômé de l'école du théâtre d'Aarhus en 1989.

C'est avant tout un homme de théâtre qui a aussi percé au cinéma avec de grands réalisateurs comme Lars von Trier.

Filmographie

  • 1998 : Les Idiots de Lars von Trier
  • 2000 : Dancer in the Dark de Lars von Trier
  • 2000 : The Bench de Per Fly
  • 2006 : Le Direktør de Lars von Trier
  • 2007 : Erik Nietzsche, mes années de jeunesse de Jacob Thuesen
  • 2013 : Nymphomaniac de Lars von Trier
  • 2014 : Stille hjerte de Bille August :
  • 2015 : Deutschland 83 d'Anna…En lire plus sur Wikipedia