Livre
Néerlandais

Choco Nellie : meeluisterboek

Jeremy Strong (auteur), Jamie Smith (dessinateur), Charlotte Bakker (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Nellie is een avontuurlijke, jonge pinguïn. Op een dag ziet ze een duikboot die boven water komt. Hij breekt haar ijzige eilandje in tweeën en Nellie drijft naar de open zee. Hoe kan zij haar familie ooit nog terugvinden? Vanaf ca. 8 jaar.
Titre
Choco Nellie : meeluisterboek
Auteur
Jeremy Strong
Dessinateur
Jamie Smith
Traducteur
Charlotte Bakker
Narrateur
Caroline Zantonique
Langue
Néerlandais
Éditeur
Arnhem: Bontekoe, 2019
64 p. : ill.
Date de sortie
15-04-2019
Note
Met online meeluister audio
ISBN
9789463522083 (hardback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 4 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Nellie is een avontuurlijke, jonge pinguïn en bang voor niemand, behalve orka’s. Op een dag denkt ze er een te zien. Wanhopig springt Nellie op een ijsberg en klimt naar de top. Het is echter geen orka, maar een duikboot die boven water komt. Dan breekt haar ijzige eilandje in tweeën en de helft met Nellie erop drijft naar de open zee, steeds verder weg van haar vertrouwde omgeving. Hoe kan zij haar familie ooit nog terugvinden? Deel uit de serie ‘Piraatjes’, leesboekjes voor kinderen die moeite hebben met lezen. Het verhaal is gedrukt in een dyslexievriendelijk lettertype. De tekst - verdeeld in zes hoofdstukken - is vlot leesbaar en humoristisch. De laatste zin van een hoofdstuk is in iets andere bewoording de titel van het volgende. Soms spreekt de auteur de lezer rechtstreeks aan of stelt een vraag. Levendige illustraties in kleur verduidelijken en verrijken het verhaal. Met code waarmee het verhaal op AVI-niveau beluisterd kan worden op meeluisterboek.nl. AVI-E4. Vanaf ca. 8 jaar.

À propos de Jeremy Strong

CC BY-SA 2.0 - Image by gdcgraphics

Jeremy Strong est un acteur américain, né le 25 décembre 1978 à Boston (Massachusetts).

Biographie

Il a étudié à l'université Yale et s'est formé à la Royal Academy of Dramatic Art et à la Steppenwolf Theatre Company (en).

Filmographie

Cinéma

  • 2008 : Humboldt County : Peter
  • 2008 : Phénomènes : le soldat Auster
  • 2009 : The Messenger : un soldat
  • 2009 : Kill Daddy Good Night : Bruce
  • 2009 : Contact High : Carlos
  • 2010 : Les Meilleurs Amis : Pete
  • 2010 : Yes :
  • 2011 : Love Is Like Life But Longer : ?
  • 2012 : LincolnEn lire plus sur Wikipedia

Suggestions