Easy reading
Néerlandais

Ga niet naar de kelder

Jeremy Strong (auteur)

Ga niet naar de kelder

Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Daan is pas verhuisd. Op de muur van het huis staat: ga niet naar de kelder. Maar dat doet hij natuurlijk toch. AVI-E4. Vanaf ca. 8 jaar.
Niveau de lecture
AVI E4, AVI 5
Titre
Ga niet naar de kelder
Auteur
Jeremy Strong
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Don't go in the cellar
Éditeur
Arnhem: Bontekoe, 2012
69 p. : ill.
ISBN
9789055295043 (hardback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 3 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Daan is net verhuisd naar een huis, waar op de muren staat, dat hij niet naar de kelder moet gaan. Samen met Laura, die bij hem komt logeren, ontdekt hij in de schuur achter een schot een toegang tot de kelder. Daar staat een machine die voor verwarring zorgt: het huis en de familieleden komen achtereenvolgens in een horrorverhaal, sprookje, humoristisch verhaal, detective en een romantisch verhaal terecht. Een boek uit de serie 'Piraatjes'*, geschreven voor kinderen die moeite hebben met lezen, AVI-E4. Een gemakkelijk leesbaar verhaal in een lettertype dat voor dylectici goed leesbaar is. Er is een ruime bladspiegel, met veel wit tussen de zinnen en de alinea’s. Er zijn veel met grijstinten ingekleurde zwart-witte pentekeningen opgenomen. Met meeluistercode* waarmee op de website meesluisterboek.nl het verhaal op AVI-niveau beluisterd kan worden. Voor kinderen die moeite hebben met lezen vanaf ca. 8 jaar.

À propos de Jeremy Strong

CC BY-SA 2.0 - Image by gdcgraphics

Jeremy Strong est un acteur américain, né le 25 décembre 1978 à Boston (Massachusetts).

Il est surtout connu pour son rôle de Kendall Roy dans la série télévisée américaine d’HBO : Succession, pour laquelle il a remporté le Primetime Emmy Award du meilleur acteur dans une série dramatique en 2020 et le Golden Globe du meilleur acteur dans une série télévisée dramatique en 2022. Strong est également apparu dans de nombreux films réputés, dont Lincoln (2012), Zero Dark Thirty (2012), Selma (2014), The Big Short (2015), Le Grand Jeu (2017), The Gentlemen (2019), et Les Sept de Chicago (2020).

Biographie

Jeremy Strong est né à Boston, d'une mère infirmière en hospice et d'un père qui travaille dans la justice juvenile, et a fréquenté des écoles publiques à Boston et Sudbury…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions