Police dyslexie
Néerlandais

Het kleinste paard ter wereld

Jeremy Strong (auteur), Charlotte Bakker (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Als Bella een schilderij van een klein paardje laat vallen, staat het paardje ineens in haar kamer. Dan stapelen de avonturen zich vlug op. AVI-E4. Vanaf ca. 8 jaar.
Sujet
Schoolleven
Niveau de lecture
AVI E4, AVI 5
Titre
Het kleinste paard ter wereld
Auteur
Jeremy Strong
Traducteur
Charlotte Bakker
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The smallest horse in the world
Édition
1
Éditeur
Arnhem: Bontekoe, 2012 | Autres éditions
68 p. : ill. + meelees-cd
ISBN
9789055295050 (hardback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 30 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Bella vindt het nieuwe meisje in haar klas, Zwaantje, niet aardig. Ze is een opschepper en verzint vervelende namen voor Bella. Als Bella alleen en verdrietig op haar kamer is, laat ze een schilderij van een zee vallen, waardoor het water en zand op de grond vallen en een klein, wit paardje parmantig door de kamer van Bella stapt. Dan stapelen de avonturen zich vlug op; stiekem een paard op je kamer houden valt niet mee. Deze uitgave is onderdeel van de reeks 'Piraatjes'*, speciaal geschreven voor kinderen met leesproblemen en/of dyslexie. De tekst is gedrukt in een lettertype dat goed leesbaar is voor dyslectici en het boek heeft een rustige, overzichtelijke bladspiegel, AVI-E4. De zwart-witte prenten zijn veelal paginagroot en leiden niet af. De bijgevoegde meeleescd's zijn ingesproken op AVI-niveau. De lezer volgt de tekst door te luisteren en mee te kijken (innerlijk en intern leesproces). De voorleesstem is prettig om naar te luisteren en de lezer krijgt steeds meer dan voldoende…Lire la suite

À propos de Jeremy Strong

CC BY-SA 2.0 - Image by gdcgraphics

Jeremy Strong est un acteur américain, né le 25 décembre 1978 à Boston (Massachusetts).

Biographie

Il a étudié à l'université Yale et s'est formé à la Royal Academy of Dramatic Art et à la Steppenwolf Theatre Company (en).

Filmographie

Cinéma

  • 2008 : Humboldt County : Peter
  • 2008 : Phénomènes : le soldat Auster
  • 2009 : The Messenger : un soldat
  • 2009 : Kill Daddy Good Night : Bruce
  • 2009 : Contact High : Carlos
  • 2010 : Les Meilleurs Amis : Pete
  • 2010 : Yes :
  • 2011 : Love Is Like Life But Longer : ?
  • 2012 : LincolnEn lire plus sur Wikipedia

Suggestions