Livre
Néerlandais
Alle dierenvaders willen graag dat hun jong als eerste woordje ‘papa’ zegt. Maar het kalfje zegt boe, de puppy waf en het ezeltje ia. Misschien dat het samen wel lukt? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, humoristische tekeningen in pastelkleuren. Vanaf ca. 1,5 jaar.
Titre
Papa
Auteur
Jimmy Fallon
Dessinateur
Miguel Ordóñez
Traducteur
Maartje Beukers
Langue
Néerlandais
Titre original
Your baby's first word will be dada
Éditeur
Utrecht: Uitgeverij De Fontein, 2019 | Autres éditions
[32] p. : ill.
ISBN
9789026146619 (hardback)
Placing suggestion
Familie (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In dit hardkartonnen, vierkante prentenboek met afgeronde hoeken proberen dertien vaderdieren hun jonge kind ‘papa’ te laten zeggen. Maar terwijl hun vader ‘papa’ probeert af te dwingen, maken de jonge dieren alleen het geluid dat kenmerkend voor hen is. Het kalf zegt boe, de puppy waf, het veulen hinnik, enz. Pas wanneer alle vaders en hun kinderen bijeenkomen in een grote wei en het gezamenlijk nog eens proberen, komt het woord papa er massaal uit. Alleen het eendje blijft kwek zeggen. Vrolijk dreumes- en peuterboek om samen met kinderen de namen van de dieren en het geluid dat zij maken te oefenen. De illustraties in pasteltinten zijn eenvoudig en wat karikaturaal maar toch redelijk herkenbaar voor peuters. De dieren staan centraal en er is maar een enkel detail toegevoegd. Per diersoort is er een dubbele pagina met op de linkerhelft het vaderdier en op de rechter zijn kind. Op het lichtblauwe omslag staan een wat boos kijkende vader stier en zijn kalfje dat boe zegt. Tegelijkertij…Lire la suite

À propos de Jimmy Fallon

CC BY 2.0 - Image by Montclair Film Festival

James Thomas Fallon, dit Jimmy Fallon (prononcé en anglais : /ˈd͡ʒɪmi ˈfælən/), né le 19 septembre 1974 à Brooklyn (New York), est un humoriste, acteur, producteur et animateur de télévision américain.

Il anime d…En lire plus sur Wikipedia