Een rijke weduwe komt in contact met een man die in een hutje woont in Hampstead Heath, Londen.
Sujet
Ouderen, Liefde
Titre
Hampstead
Directeur
Joel Hopkins
Acteur
Diane Keaton Brendan Gleeson
Compositeur
Stephen Warbeck 1953-
Langue
Anglais
Éditeur
Splendid Film, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
99 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Duits Ondertiteling: Nederlands, Duits
EAN
4013549076241

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Romantisch drama van Joel Hopkins (The love punch; Last chance Harvey) met topacteurs Brendan Gleeson en Diane Keaton. Emily Walters is een Amerikaanse weduwe die in een mooi appartementencomplex woont aan de rand van Hampstead Heath, een landschapspark in Londen. Ze heeft moeite de draad weer op te pakken, omdat ze ontdekte dat haar man haar bedroog en haar achterliet met schulden. Ze komt in contact met Donald, een man die als een kluizenaar in een zelfgebouwd hutje in het park woont. Projectontwikkelaars willen hem het park uitwerken, en Emily besluit hem te helpen. Het verhaal is geïnspireerd op een rechtszaak die 'Harry the hermit' in 2007 won. De recensenten geven 2 of 3 sterren. Remke de Lange (Trouw 17-8-'17) ziet 'een mooi stel', maar verder een kabbelend, traag verhaal zonder verrassingen. Tisha Eetgerink (Telegraaf 17-8-'17): '(...) geen origineel thema. Wat van Hampstead toch een alleraardigste film maakt, is de vlekkeloze uitwerking van dit Disney-achtige feel good-scrip…Lire la suite

À propos de Joel Hopkins

Joel Hopkins, né le 6 septembre 1970 à Londres, est un réalisateur et scénariste anglais.

Biographie

Filmographie

  • 1998 : Jorge (court métrage)
  • 2001 : Mariage et Conséquences (Jump Tomorrow)
  • 2009 : Last Chance for Love (Last Chance Harvey)
  • 2013 : Duo d'escrocs (The Love Punch)
  • 2017 : Hampstead

Liens externes

  • (en) Joel Hopkins sur l’Internet Movie Database

Suggestions