DVD
Anglais

Chef!. De complete serie 1

John Birkin (directeur), Lenny Henry (acteur), Peter Tilbury (scénariste)
Gareth Blackstock is de meest opvliegende chef-kok van Engeland, die probeert zijn keukenpersoneel de gouden regels van de kookkunst bij te brengen
Sujet
Eetcultuur
Titre
Chef!. De complete serie 1
Directeur
John Birkin
Acteur
Lenny Henry Lenny Henry
Scénariste
Peter Tilbury
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2006
1 dvd-video
Durée
ca. 210 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands BBC productie
EAN
7321932865202

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De complete serie 1 van deze populaire Britse comedy televisieserie uit 1993 bevat 7 afleveringen van 30 minuten. Chef-kok Gareth Blackstock is de meest opvliegende kok van Engeland. Hij duldt geen enkele hindernis op zijn zoektocht naar culinaire uitmuntendheid en moet hard werken om zijn keukenpersoneel de gouden regels van de kookkunst bij te brengen. Als extra een kerstspecial. Nominatie BAFTA Awards.

À propos de John Birkin

John Birkin (né en 1953) est un réalisateur et producteur britannique.

Biographie

Filmographie

comme réalisateur

  • 1987 : French and Saunders ("French and Saunders") (série télévisée)
  • 1988 : "1st Exposure" (1988) TV Series
  • 1990 : Harry Enfield's Television Programme (série télévisée)
  • 1991 : The Trouble with Mr. Bean (vidéo)
  • 1992 : The Merry Mishaps of Mr. Bean (vidéo)
  • 1992 : The Perilous Persuits of Mr. Bean (vidéo)
  • 1992 : Tales from the Poop Deck (série télévisée)
  • 1993 : Chef! (série télévisée)
  • 1993 : The Smell of Reeves and Mortimer (série télévisée)
  • 1994 : The Final Frolics of Mr. Bean (vidéo)
  • 1994 : The Honeymoon's Over (TV)…En lire plus sur Wikipedia