DVD
Anglais

The fast show. De complete serie 1

John Birkin (directeur), Arch Dyson (directeur), Paul Whitehouse (acteur)
Een aaneenschakeling van korte humoristische sketches over het moderne leven
Titre
The fast show. De complete serie 1
Directeur
John Birkin Arch Dyson
Acteur
Paul Whitehouse Caroline Aherne Simon Day Charlie Higson Arabella Weir Mark Williams 1959-
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2006
1 dvd-video
Durée
ca. 180 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
7321932865400

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Britse komedie uit 1994, met in de hoofdrollen Caroline Aherne, Simon Day, Charlie Higson, Arabella Weir, Paul Whitehouse en Mark Williams. Een bonte aaneenschakeling van korte humoristische sketches over het moderne leven, met steeds terugkerende elementen als de autoverkoper en de oude tuinman etc. en parodieën op televisieprogramma's als The Untouchables en op de televisie in verschillende Europese landen. In Engelstalige landen een groot succes, maar niet op de Nederlandse televisie uitgezonden. Winnaar van vele prijzen w.o. BAFTA Award 1998, British Comedy Awards 1996 en 1997.

À propos de John Birkin

John Birkin est un réalisateur et producteur britannique.

Biographie

Filmographie

comme réalisateur

  • 1987 : French and Saunders ("French and Saunders") (série télévisée)
  • 1988 : "1st Exposure" (1988) TV Series
  • 1990 : Harry Enfield's Television Programme (série télévisée)
  • 1991 : The Trouble with Mr. Bean (vidéo)
  • 1992 : The Merry Mishaps of Mr. Bean (vidéo)
  • 1992 : The Perilous Persuits of Mr. Bean (vidéo)
  • 1992 : Tales from the Poop Deck (série télévisée)
  • 1993 : Chef! (série télévisée)
  • 1993 : The Smell of Reeves and Mortimer (série télévisée)
  • 1994 : The Final Frolics of Mr. Bean (vidéo)
  • 1994 : The Honeymoon…En lire plus sur Wikipedia