DVD
Anglais

Escape plan 3 : the extractors

John Herzfeld (directeur), Sylvester Stallone (acteur), Dave Bautista (acteur)
Beveiligingsexpert Ray Breslin en zijn team worden te hulp gevraagd door een zakenman uit Hong Kong wiens dochter ontvoerd is.
Titre
Escape plan 3 : the extractors
Directeur
John Herzfeld
Acteur
Sylvester Stallone Dave Bautista
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, © 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
93 minuten
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8719372008096

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 20 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Actiethriller van John Herzfeld (Two days in the valley; Let's kill Bobby Z), een direct-op-video vervolg op 'Escape plan' (2013) en ‘Escape plan 2: Hades’* (2017) met voor de derde keer Sylvester Stallone en Curtis ‘50 cent’ Jackson. Ray Breslin (Stallone) is expert op het gebied van (gebouw)beveiliging en geeft leiding aan een topklasse beveiligingsteam, waarin zijn vriend en computerhacker Hush (Jackson) en krachtpatser Trent Derosa (Bautista). Deze keer wordt het team ingehuurd door een machtige zakenman uit Hong Kong om zijn vermiste dochter te zoeken. Het lijkt een gewone ontvoering om losgeld, maar dan blijkt dat Lester Clark jr. (Devon Sawa), de zoon van Breslin's voormalige vijand en zakenpartner, achter de zaak zit. Ook Abigail Ross (Jaime King), de geliefde van Breslin, wordt door Clark jr. ontvoerd en gevangen gehouden in Devil’s station, een enorme gevangenis in Oost-Europa. Breslin moet samenwerken met martial arts-meester Shen Lo (Max Zhang) om de vrouwen te redden, een…Lire la suite

À propos de John Herzfeld

John Herzfeld est un scénariste, réalisateur, acteur et producteur.

Biographie

Filmographie

Comme scénariste

  • 1979 : Silence... mon amour (Voices)
  • 1980 : ABC Afterschool Specials (TV)
  • 1981 : Splendor in the Grass (TV)
  • 1982 : Les jeunes adultes
  • 1983 : Second Chance (Two of a Kind)
  • 1984 : The Last Winter
  • 1985 : Ha-Kala
  • 1987 : On Fire (TV)
  • 1987 : Daddy (TV)
  • 1989 : The Ryan White Story (TV)
  • 1989 : The Preppie Murder (en) (TV)
  • 1990 : Doctor Doctor (TV)
  • 1993 : L'Affaire Amy Fisher : Désignée coupable (TV)
  • 1993 :…En lire plus sur Wikipedia